Blanco: “El tancament de RTVV és una anomalia històrica amb la que s’ha d’acabar després de les eleccions”

Valencia Noticias | Redacción.- Declaracions de Ignacio Blanco, candidato a EUPV a Les Corts: “Any i mig després del tancament de RTVV, decidit de manera unilateral, injusta i profundament antieconòmica per part d’Alberto Fabra, totes les ocurrències per a substituir els nostres mitjans de comunicació públics han fracassat. Fabra i Císcar anunciaren un conveni amb Televisió Espanyola per a ampliar la desconnexió; eixe conveni no s’ha fet ni es farà”.

Ignacio Blanco EU

“Rus va anunciar una televisió d’àmbit autonòmic pagada per fons de la Diputació de València. Eixe concurs ha quedat paralitzat. En definitiva, els valencians i les valencianes romanem com els únics que tenim una llengua pròpia i no tenim mitjans de comunicació públics en la mateixa, una anomalia històrica amb la que s’ha d’acabar després de les eleccions del 24 de maig. Esquerra Unida està compromesa per a recuperar RTVV, per a recuperar la plantilla respectant els seus drets laborals, per a fer un ajust que siga pactat amb els sindicats i per a poder emetre una programació de qualitat i una informació absolutament plural, objectiva i de servei públic per a tots els valencians”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.