BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Bonrepòs i Mirambell aprova una baixada de l’IBI del 5%

ajuntamentjpg1967860175Amb els vots del Partit Socialista i Compromís i l’abstenció del Partit Popular, l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha aprovat una baixada en el tipus impositiu de l’Impost de Béns i Immobles (IBI) del 5% i una bonificació del 25% per a famílies nombroses. Tot açò a proposta de la Regidoria d’Hisenda i complint el compromís adquirit en campanya electoral per l’ara alcalde, Rubén Rodríguez.

La baixada del 5% suposarà, per a l’exercici 2016, un descens en els ingressos per import de 64.978,09 euros. No obstant açò, el Ministeri d’Hisenda va realitzar un Pla de Regularització Cadastral i de conformitat amb les dades facilitades per la Gerència Regional del Cadastre de València, amb el qual s’han regularitzat prop de 200 immobles. Açò suposa que la recaptació final ascendirà a més de 55.000 euros i, per tant, la reducció d’ingressos serà d’uns 9.000 euros per a l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell en 2016.

Es mantindrà la bonificació del 5% de la quota de l’Impost als quals domicilien el pagament del rebut, tal com estava, però es limita l’import de la bonificació a 50 euros. I també s’afig que aquesta bonificació queda condicionada a estar al corrent en el pagament de tots els tributs municipals.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.