BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Bort escolta les necessitats dels bombers d’Alzira i Cullera

12032276_10207397909406907_7952983799292488236_nEl diputat d’emergències de la Diputació de València ha visitat este matí dos parcs de Bombers de la Ribera i la Safor per conèixer les instal·lacions i conversar amb els professionals

Josep Bort, president delegat del Consorci Provincial de Bombers de València, ha visitat hui els parcs de bombers d’Alzira i Cullera per a escoltar directament les necessitats i reivindicacions dels professionals d’emergències alhora que coneix la situació en què treballen dins de l’organisme públic de la Diputació.

Estes trobades, que començaren la primera setmana de setembre i seguiran durant tot el mes, tenen com a fi principal conéixer el treball diari a què se sotmeten els treballadors i comprovar que totes les instaŀlacions funcionen correctament.

Durant estes sessions, Bort ha conversat amb els professionals del Consorci, que li han transmés la preocupació per la falta de material i de personal, la qual cosa els obliga a augmentar el nombre d’hores extres.

– See more at: http://portal.dival.es/sala-prensa/content/bort-escolta-les-necessitats-dels-bombers-dalzira-i-cullera#sthash.0IxFEiwZ.dpuf

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.