La qualitat i l’eficàcia es donen cita en la final del X Trofeu Diputació de Frontó 2015

SONY DSC

SONY DSC

La sala de premsa de la Diputació de València ha acollit este matí la presentació de la gran final del X Trofeu Frontó Diputació de València en un acte presidit per la diputada d’Esports i Igualtat, Isabel García, qui ha estat acompanyada per l’alcaldessa del Puig de Santa Maria, Luisa salvador, el representant de l’empresa ValNet, Alfredo Hernando, Fredi, i els finalistes del campionat.

La desena edició del torneig de la Diputació de València conclourà diumenge que ve a partir de les 12 h en el trinquet del Puig de Santa Maria en un duel protagonitzat per l’equip local (Fageca i Montesa) i per la formació de Paterna, composta per Adrián III i Àlex.

Per a García, «ens trobem davant de la partida més important per als dos equips, i un any més la localitat del Puig de Santa Maria serà l’amfitriona de la final del campionat».

«Des de l’administració pública continuarem al costat de la pilota i de totes les iniciatives que fomenten no només la participació esportiva, sinó també l’esport base des del punt de vista de la igualtat, la transversalitat i la perspectiva de gènere» ha afegit la també diputada d’Igualtat i Diversitat.

L’exceŀlent trajectòria esportiva dels jugadors fa que les dos formacions siguen mereixedores d’alçar-se amb el títol de campions, ja que tant la formació del Puig de Santa Maria com la de Paterna han guanyat totes les partides amb autoritat i arriben a la fase final sense haver sigut derrotades.

«Els finalistes han arribat a aquest nivell per mèrits propis. Se l’han guanyat a pols gràcies a l’esforç que han mostrat en cada duel» —ha dit Fredi.

Per a Luisa Salvador, «és tot un honor acollir la partida, ja que la tradició i l’arrelament de la pilota al Puig de Santa Maria està patent des de fa molts anys».

L’escenari en què es disputarà l’encontre presenta unes instaŀlacions adients a l’aficionat, i a més la Penya Pilotaris del Puig s’ha bolcat al cent per cent perquè els jugadors i els espectadors se senten com a casa.

Duel de titans

L’integrant de l’equip de Paterna, Àlex, ha dit que el factor pista pot ser decisiu per a atorgar-li la victòria a l’equip del Puig de Santa Maria. «No obstant això, és un frontó en què he jugat molt i no els ho posarem fàcil».

 

L’etern Montesa, que a pesar de la seua experiència continua impartint magisteri en el frontó, ha manifestat que «el factor no és determinant quan el teu adversari també ha entrenat ací».

– See more at: http://portal.dival.es/sala-prensa/content/la-qualitat-i-leficacia-es-donen-cita-en-la-final-del-x-trofeu-diputacio-de-fronto-2015#sthash.Aj5WUl0n.dpuf

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.