Rosa Pérez avança que la nova Diputació serà més activa en la gestió del Teatre Principal

ROSA PÉREZ YJOSE LUIS MORENO_CULTURARTSLa diputada de Teatres de la Diputació de València, Rosa Pérez Garijo, ha avançat que la institució provincial serà “més activa en la programació del Teatre Principal” en el nou conveni a subscriure amb Culturarts per a la cogestió de la sala.

Així ho ha explicat la diputada en la presentació de la programació escènica de Culturarts per a la pròxima temporada en la qual també han participat el director de Culturarts, José Luis Moreno, i els responsables de les pròximes produccions “La Gata sobre la teulada de Zinc calenta”, amb Sergio Caballero com a director i Juli Disla responsable de l’adaptació, i “L’Hostalera”, amb Vicente el Genovés al capdavant.

Pérez ha recordat que la Diputació anterior a les passades eleccions del 24 de maig no col·laborava en la programació però a partir d’ara “la cogestió del Teatre Principal aposta per la coordinació institucional”.

Així, la pròxima programació, que es dissenyenyarà a partir del mes de gener de 2016, preveu incrementar la programació valenciana i en valencià. Segons la diputada de Teatres de la Diputació de València “és fonamental fomentar el teatre en la nostra llengua, la nostra cultura i que açò es veja en els teatres públics”.

La responsable de Teatres de la institució provincial ha defensat que una de les primeres actuacions és escoltar al sector perquè “és dels professionals dels qui hem d’aprendre. Ells són els que saben”.

– See more at: http://portal.dival.es/sala-prensa/content/rosa-perez-avanca-que-la-nova-diputacio-sera-mes-activa-en-la-gestio-del-teatre-principal#sthash.0jX8Uiiu.dpuf

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.