Cabanes: aclariments. sobre la noticia sense contrastar publicada per molts mitjans este cap de setmana

1 (2)

 

Fa justament ara quatre anys, també de cara a les municipals, ja vaig patir la publicació de noticies falses o a manipulades, tant en alguna premsa generalista de la província, com en una diariet “anònim” que es reparteix al poble i que inclòs podria tindre comportament il·legal ( no figura cap direcció postal ni editorial, sols un número de dipòsit que indica que està editat per Pecsa). Mai se’m va donar un dret a rèplica digne, i mai, ni fins i tot quan les denúncies sense fonament es van arxivar, com no podia ser d’altra manera, davants dels jutjats, notícies que pareixien abans, va passar en els millors dels casos de breus on ni s’entenia la notícia.

Ara tornem i segurament tornarem a vore el mateix fins eleccions. Assetjament directe on curiosament, bona part de la premsa generalista i també a la carta, publiquen sense contrastar, sense anar a indagar què hi ha de cert, i centrant-no a nivell personal: curiós en premsa que mai et sole traure i menys amb foto, per la faena política que fas, ara no tenen problema en posar-te fotos i tot per posar-te a caldo.

La noticia publicada sobre un suposat atac a la llibertat d’expressió, ÉS FALSA.

Hi ha tres persones, ( com si fora un acudir,”vamos”.. va un portuguès, un català que no si jo… i un xic  de la Ribera que la gent de la Ribera ja sap qui i com és… i formen una assiació d’empresaris sense ser empresaris, un club de futbol sense jugar a futbol, o una associació de veïns sense ser tots tres veïns. No sé quina formaran demà. Estes associacions, ningú sap com, però tenen una canxa mediàtica impressionant, una televisió, un diariet anònim i la premsa generalista al seu abast, tenen diners per pancartes, per presentacions, per qualsevol cosa.

Defensen suposadament els interessos del poble, quan en eleccions municipals els veïns i veïnes del poble no van triar com càrrec públic a un d’eixos tres elements, i barregen eixes peticions en un embolic de coses, urbanisme a la carta a favor de l’Empresa, peticions personals, desqualificacions permanents a membres de Compromís-Units i PSPV-PSOE, denúncies falses davant dels tribunals cap a membres de l’equip del govern o contra familiars, per ser familiars…

Ahir un  “anònim” va repartir un anònim pel poble  ( incomplint les ordenaces municipals que prohibieixen llençar publicitat o papers fora de búties: no es poden posar en cotxes, ni en brancals, ni per terra), que és el que s’ha vingut publicat en la premsa generalista ( sense contestar, per suposat)

Gent que no sabem amb quins diners es dedica a posar-nos denúncies als tribunals als regidors del govern municipal. Denúncies totes elles fa

lses que s’arxiven però que te fan perdre temps i diners. Quí els ho paga a ells? Envien a la premsa mentides i desqualificacions grosses, que la premsa publica com publireportatges i sense dret  a rèplica. Quí paga aixó?

 

Ara, en base a l’ordenança que va aprovar en el seu dia en exclusiva el PP, en la qual no es permet la col·locació de pancartes en cap edifici, hem demanant complir-la a esta gent tant legalista i que es dedica a tocar els nassos a tot l’ajuntament dia sí i dia també, que complisquen amb les ordenances, que tampoc compleixen amb pamfletades com les d’avui (qui la paga? ) o els periodiquets que tiren pels carrers ( qui els paga?) .

 

Tenen una televisió provincial al seu servei, la premsa generalista, les ràdios, el periodiquet anònim… on sempre sols donen la seua versió falsa i al·lucinògena, i se pensen que també poden embrutar el poble amb pancartes cutres ( sols en tres cases, dos d’elles buides) . Se creuen les ordenances municipals no són per a ells ? A qui representen? A ells només. Quins interessos defensen? Ja ho sabeu. Qui els paga? Us podeu fer una idea.

 

No sóc instructor d’este expedient, tot i que el compartisc al 100%. És mentida s’haja sancionat ni perseguit a ningú, s’ha demanat complisquen amb les ordenances en vigor. Altra cosa serà quan actuem contra este assetjament continu, no tenim por, i menys sabent qui i què hi ha darrere.

 

Allò greu no és que ens assetgen a alguns membres del govern, alló greu és que ho estan fent amb familiars nostres. Per sort, ja no enganyen a ningú. No és el primer cop que algú ( imagine el mateix) es gasta diners i compra el que siga per insultar-me), es veu li molesta que tots estiguem en venda i se li diga no als seus plans paranoïcs. D’altra banda, gràcies per tot, Jesús Ger 🙂, ni abans, ni ara, tinc por. Altres es veu que sí en tenen, tant aquesta pamfletada com els periodiquets sempre són anònims. Covards de…

 

No us sembla estrany que facen una panfletada per convocar una manifestació, on no posen hora, ni dia, ni lloc d’eixa manifestació?, a mi no, perquè saben que del poble no ha d’anar ningú; ells en posar dos vehicles, amb gent de fora que a saber si els paguen o no, i després amb una foto que el tema siga poc més que noticia del dia, ja en tenen prou, la tàctica és difamar i embrutar la imatge dels membres del govern.

Apostes a que en menys de 10 dies li’n fan una de semblant, però per temes diferents a una companya del PSOE?, no passarà més de dos setmanes, segur… i així fins eleccions.

 

Per tant, si algú vol publicar-ho, que ho faça:

–       No s’ha atacat la llibertat d’expressió, és un dret fonamental i qui el veja coartat té vies judicials per recurrir, simplement s’ha demanat que se complisca l’ordenança de convivència; no es por rentar un cotxe en públic, no es pot defecar ni orinar al carrer, no es pot fer soroll, no es poden posar pancartes en les cases… això ho va aprovar al PP, que sembla que ara està molt a prop d’ells ( quan aquest assetjament li’l feien a Estrella Borràs, nosaltres sempre van ser solidaris amb ella, perquè enteníem s’ultrapassaven tots els límits).

–       No ha estat decisió personal meua:  s’ha tramitat per part del funcionariat d’acord amb unes ordenaces clares, i no he sigut el regidor instructor, encara que copartisc al 100% tot el que s’ha fet.

–       No cobre milers i milers d’euros al mes: que ja me diràs que té a vore una cosa amb l’altra, però ho gasten com argument. El meu sou públic està publicat a les webs de transparència de Compromís

–       Les parts de les meues al·legacions publicades: Són part del que me va tocar presentar al jutjat perquè una persona du presentant-me denúncies per les coses més al·lucinants, i sempre s’arxiven; va començar a assetjar-me perquè no li va agradar com vaig prometre el càrrec de regidor ( per fer-ho reinvindicant els valors republicans) a partir d’ahi, m’ha denuncia als tribunals pel civil i penal, per sentir-se ell insultat, per segons ell usurpar un càrrec públic, i ves a saber quantes altres que s’han arxivat sistemàticament sense que a mi ni m’aplega la notificació-

–       No s’ha denunciat ni sancionat a cap veï: simplement s’ha demanat als propietaris dels immobles, que han de complir l’ordenança.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.