‘Calígula’ arriba a Sagunt a Escena amb direcció de Mario Gas

El Péndulo | Redacció.– El Teatre Romà de Sagunt acollirà aquest divendres 18 i el dissabte 19 d’agost dues representacions de ‘Calígula’, sota la direcció de Mario Gas, en el marc del festival Sagunt a Escena. El muntatge, una coproducció del Festival de Mèrida i el Grec 2017, aborda temes com l’absurd existencial, el sofriment i les lògiques del poder. Està protagonitzat per Pablo Derqui, qui ja havia treballat amb Mario Gas a l’obra ‘La mort d’un viatjant’, d’Arthur Miller. Cartel del espectáculo.

‘Calígula’ és una de les grans peces dramàtiques d’Albert Camus, basada en l’emperador romà descrit per Suetonio. El protagonista de l’obra, interpretat per Derqui, sotmet els seus súbdits en una aterridora sèrie de mostres de l’absurd, commocionat després de la mort de la seua germana i amant Drusila.

Acompanyen a Dergui en el repartiment Borja Espinosa, Mónica López, Bernat Quintana, Xavi Ripoll, Pep Ferrer, Pep Molina, Anabel Moreno i Ricardo Moya. La traducció de l’obra de Camus és de Borja Sitjà, l’escenografia, de Paco Azorín i la il·luminació, de Quico Gutiérrez.

El Teatre Romà i altres ubicacions de Sagunt seguiran albergant els espectacles de teatre, música, dansa i circ del festival Sagunt a Escena fins el pròxim 8 de setembre.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.