Campanya Anem! Ausiàs March

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha presentat este matí en el CIP FP Ausiàs March la segona edició de la campanya ‘Anem! d’Accions d’Ocupació Jove’. L’alumnat de formació professional ha rebut tota la informació sobre este programa d’ocupació per a menors de 30 anys que oferirà més de 500 contractes laborals per treballar durant un any a l’Ajuntament de València. Gómez ha destacat que “des de l’Ajuntament de València, seguirem treballant i esforçant-nos per ajudar a eixir del bucle a esta generació de jóvens que cerca una oportunitat en la nostra ciutat”. El programa Anem!, a més, oferirà cursos d’anglès gratuïts perquè “la joventut tinga una oportunitat laboral” i així “quan realitzen una entrevista de treball, puguen dir que tenen experiència i un bon nivell anglés”, ha afegit la regidora.0515 Anem! Ausiàs March (3)

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.