Campanya Anem! Ausiàs March

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha presentat este matí en el CIP FP Ausiàs March la segona edició de la campanya ‘Anem! d’Accions d’Ocupació Jove’. L’alumnat de formació professional ha rebut tota la informació sobre este programa d’ocupació per a menors de 30 anys que oferirà més de 500 contractes laborals per treballar durant un any a l’Ajuntament de València. Gómez ha destacat que “des de l’Ajuntament de València, seguirem treballant i esforçant-nos per ajudar a eixir del bucle a esta generació de jóvens que cerca una oportunitat en la nostra ciutat”. El programa Anem!, a més, oferirà cursos d’anglès gratuïts perquè “la joventut tinga una oportunitat laboral” i així “quan realitzen una entrevista de treball, puguen dir que tenen experiència i un bon nivell anglés”, ha afegit la regidora.0515 Anem! Ausiàs March (3)
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.