Campillo es reunix amb la Federació d’Associacions de Veïns per a explicar-los el Pla d’Eficiència Lumínica de València

València Noticies | Redacció.- El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha mantingut una reunió a petició pròpia amb representants de la Federació d’Associacions de Veïns de la ciutat per a explicar-los com beneficiarà el Pla d’Eficiència Lumínica de València tots els districtes.

La presidenta de la Federació, María José Broseta, ha rebut per part del regidor la informació de totes les actuacions previstes als barris de la ciutat. “En esta actuació es voran beneficiats tots els districtes de la ciutat, però des de la regidoria hem volgut que els barris perifèrics siguen els que es beneficien més d’esta actuació. Estos barris històricament oblidats per l’anterior equip de Govern són una prioritat per al nostre. Cal destacar les actuacions, per exemple, al districte de l’Olivereta, on en barris com Soternes, Tres Forques i la Fontsanta no hi ha constància d’intervencions municipals des de fa més de tres dècades. Ara, però, tindran un paper protagonista en l’acció del Govern de la Nau per a combatre la contaminació lumínica a la nostra ciutat i aconseguir un important estalvi energètic, de potència i de diners”, ha explicat Campillo.

Campillo junto a miembros de la Federación de Vecinos de Valencia.
image-399106

En la mateixa línia, Campillo li ha explicat a Broseta i a la resta de membres de la Federació les directrius principals del pla perquè les actuacions s’han dissenyat prioritzant “des dels pobles i els barris de la perifèria de la ciutat cap al centre”, atés que “amb este equip de Govern tots els barris i pobles de València tenen la mateixa dignitat i mereixen el mateix tractament que el centre de la ciutat”. Així les coses, ha explicat actuacions com les dels districtes de Patraix, Quatre Carreres i els Poblats Marítims, on, per exemple, a la Malva-rosa i al Cabanyal-Canyamelar se substituiran elements de l’enllumenat amb més de 30 anys i hi haurà molts carrers on se substituiran els fanals viaris.

Campillo ha volgut deixar palesa la importància que l’equip de Govern actual atorga a la comunicació directa amb la ciutadania. “Vaig sol·licitar esta reunió per explicar personalment als representants veïnals un pla molt important pels recursos que comporta i perquè afecta a tots els districtes de la ciutat. Considerem que esta comunicació directa és fonamental i ens comprometem a mantindre-la freqüentment. El Govern de la Nau dialoga i és transparent. L’època obscurantista i de l’“ordeno y mando” afortunadament és cosa del passat”, ha explicat el regidor.

A la reunió el regidor ha reiterat la seua voluntat de mantindre un diàleg fluid perquè les associacions de veïns i veïnes de la ciutat puguen fer arribar les seues queixes i suggeriments en els temes d’enllumenat públic. Així mateix, el regidor també els ha explicat tot el projecte de reposició de cable de coure de zones que havien patit robatoris i que ara s’està executant.

La presidenta de la Federació ha afirmat que enviarà tota la informació del Pla d’Eficiència Lumínica a les diferents associacions veïnals de la ciutat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.