Capella de Ministrers estrena al Palau el ‘Salve Regina’ d’Alessandro Ciccolini

El Péndulo | Redacció.- Capella de Ministrers torna a la Sala Iturbi del Palau de la Música (dimecres 19:0 hores), per oferir un programa religiós i barroc amb la figura de Maria com a tema principal, en el qual també es podrà escoltar l’estrena absoluta del “Salve Regina” d’Alessandro Ciccolini, concertino de la mateixa agrupació especialitzada valenciana.

Concierto conmemorativo XXX Aniversario Capella de Ministrers (1

Sota la direcció del seu titular Carles Magraner i amb les veus de les sopranos Lucía Martín-Cartón, Aurora Peña i Carmen Romeu, interpretaran a més la “Simfonia a 4” i “Sonata a 4” les dos amb el títol “al Santo Sepolcro” i “In furore iustissimae irae” de Vivaldi; “Salve Regina” de Handel; “Il pianto de Maria” de Ferrandini  (atribuïda a Handel)  i “Tiento de falsas” del compositor barroc valencià Cabanilles.

 Este és el segon programa de Capella de Ministrers al Palau de la Música enguany, després del darrere concert de gener on celebrava el seu 30 aniversari de trajectòria artística. Es tracta d’un dels grups especialitzats de major projecció a nivell nacional i internacional, que realitza una important labor en l’estudi i la recuperació a favor del patrimoni musical espanyol, des de l’edat mitjana fins al segle XIX. Celebren 30 anys de trajectòria artística i 1.500 concerts als cinc continents. La seua activitat ha anat més enllà de l’estrictament musical, i ha fet incursions en les arts escèniques en col·laboració amb directors reconeguts com Àlex Rigola, Juli Leal, Vicent Genovés, Jaume Martorell i Bigas Luna.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.