Carrera Holi Run 2017 el diumenge 2 d’abril pel barri de Natzare

València Notícies | Redacció.- Este pròxim diumenge 2 d’abril, de 10:00 a 11:30 h aproximadament, se celebra la carrera no competitiva Holi Run pel barri de Natzaret, amb un recorregut de 5 km. L’eixida i la meta se situen en la parcel·la que confluïx entre els carrers de les Barques de Figueró i Adolfo de Azcárraga, pel que s’establirà el dispositiu necessari per al bon desenvolupament de la celebració. Plano carrera Holi Run.

Holi Run passa per vies com la carrera del Riu, el camí de la Punta al Mar, Castell de Pop, Jesús Nazareno, Fontilles, carrer del Parc de Natzaret, carrer del Pont de les Drassanes, carrer Major de Natzaret i Martínez Báguena.

La Holi Run, que compta amb el suport institucional de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament, consistix en una carrera de 5 quilòmetres, sense temps, on els participants són ruixats amb pólvores de colors (rosa, taronja, groc, verd, blau i morat) a cada quilòmetre. La pols utilitzada és un compost 100 % natural. És una carrera pensada per a tots els públics, doncs són només 5 km, que es poden recórrer al ritme que cadascú preferisca. L’objectiu és moure’s i celebrar el principi de la primavera. És necessari inscriure’s com en qualsevol carrera.

Es pot consultar el plànol adjunt i es recomana estar atents als avisos del Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.