Castelló adjudica la remodelació del grup Rafalafena dels Tarongers per 130.000 euros

visita-a-rafalafena-tarongers
image-438388
Les obres, que s’inclouen en els pressupostos participatius, tenen un termini d’execució de vuit setmanes

L’Ajuntament de Castelló ha adjudicat les obres de renovació urbana del Grup Rafalafena dels Tarongers, que es troba delimitat entre els carrers Moncofa, Rafalafena, Columbretes i Tenerías. Aquestes obres estan incloses en les inversions dels pressupostos participatius per a 2016, s’han adjudicat per 130.331 euros i tenen un termini d’execució de vuit mesos.

El regidor responsable d’Obres, Rafa Simó, ha explicat que, actualment, aquest grup disposa en el seu interior de zones verdes i passos per als vianants de formigó que presenten un estat de deterioració general, amb múltiples esquerdes i irregularitats que fan necessària la seua remodelació. A més, alguns passos no compleixen amb l’amplària mínima establida en la normativa vigent per a proporcionar una adequada accessibilitat. Per a renovar la imatge d’aquest barri i millorar la seua accessibilitat, s’ha projectat aquesta actuació que inclou les obres necessàries per a la repavimentació de les zones de pas, l’encintat de vorades, la millora d’accessibilitat des dels carrers adjacents, millores en les infraestructures d’enllumenat, clavegueram i la instal·lació d’una zona de jocs amb mobiliari urbà.

Rafa Simó ha destacat que es tracta d’una actuació que millorarà de forma directa la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’aquest barri i ha explicat que s’emmarca en la decisió del govern local d’apostar pel micro-urbanisme, per xicotetes actuacions que permeten millorar els serveis en zones ja construïdes i per la regeneració d’àrees urbanes.

Per la seua banda, la regidora de Participació Ciutadana i responsable del Districte Est, Ali Brancal, ha explicat que aquesta actuació forma part de les 23 propostes realitzades per les diferents associacions veïnals de la ciutat que s’han inclòs en els pressupostos participatius. Brancal ha recordat que enguany s’ha destinat a aquesta fi un total de 1.650.000 euros, la qual cosa suposa un augment del 50% respecte de la xifra contemplada pel govern anterior per a 2015.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.