Castelló amplia a tots els districtes la campanya comercial que sorteja 3.000 euros en compres

mis compras en mi barrio 01
image-344375
La regidora Patricia Puerta explica que “se sortejaran sis xecs de 500 euros cadascun que s’hauran de gastar en el districte en el qual haja sigut premiat”

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha presentat avui la campanya Les meues compres… en el meu barri amb la qual l’Ajuntament de Castelló porta a tots els districtes de la ciutat la iniciativa comercial Regala’t 3.000 euros en una roda de premsa a la qual també ha assistit Raúl Virgili, director de Zona Castelló Sud de Bankia. Aquesta campanya, amb la qual un any més col·labora l’entitat financera, promou les compres en el xicotet comerç i pretén fidelitzar al client.

“La principal novetat d’aquesta edició és que en lloc d’un únic premi es lliuraran sis xecs regal per valor de 500 euros cadascun que hauran de gastar-se en els comerços adherits a la marca Castelló Comerç del districte en el qual hagen eixit premiats”, ha explicat la regidora. Puerta ha subratllat que “amb aquest nou enfocament es pretén potenciar d’una forma integral les compres en els comerços de la ciutat de Castelló adherits a la marca Castelló Comerç i incentivar, mitjançant aquests sis xecs regale, les compres en cada districte”.

La campanya es realitzarà del 23 d’abril al 14 de maig i en ella podrà participar qualsevol consumidor per compres superiors a 10 euros en els comerços adherits, més de 1.200 repartits pels sis districtes de la ciutat. El mecanisme per a participar és molt senzill: els consumidors hauran d’emplenar el cupó amb el seu nom i dades de contacte i engrapar en ell el tiquet de compra “Després hauran de dipositar el cupó en l’urna del districte en el qual s’ha realitzat la compra”, ha afegit la responsable d’Impuls de l’Activitat Econòmica.

Per la seua banda, el director de Zona Castelló Sud de Bankia ha mostrat la “satisfacció” de poder col·laborar amb una campanya que “ajuda a dinamitzar el xicotet comerç, un segment estratègic per a la nostra entitat per la seua capacitat per a crear ocupació, el seu impuls al desenvolupament econòmic i la generació de riquesa en els barris”. A més, Virgili ha valorat “positivament la creació de sis premis amb xecs de 500 euros, un per cada districte de la ciutat”.

Les tinences d’alcaldia, la delimitació de la qual es pot consultar en la pàgina web de l’Ajuntament de Castelló, són les següents: Centre, en plaça Major; Nord, en la plaça del Primer Molí; Sud, en el carrer Ricardo Catalá Abad, 9; Est, avinguda Germans Bou, 27; Oest, plaça d’Espanya, 1, i Grau, Passeig Bonavista, 28. Es podran lliurar de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00.

El sorteig de cadascun dels sis xecs regals se celebrarà en el Saló de Plens de l’Ajuntament el dijous 19 de maig a les 12:30 h. Els guanyadors hauran de realitzar les seues compres els dies 23 i 24 de maig en els comerços adherits a Castelló Comerç del seu districte i posteriorment s’hauran de lliurar les factures i comprovar que s’ha comprat en el districte corresponent. “Amb la campanya Les meues compres… en el meu barri, aconseguim que tots els districtes de la ciutat es beneficien de les iniciatives comercials que presenta l’Ajuntament de Castelló, en aquest cas amb la col·laboració de Bankia”, ha conclòs la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta.

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.