Castelló arranca la segona edició de Jornals de Vila amb 88 contractacions i una inversió d’1,4 milions

jornals de vila_1La regidora d’Impuls Econòmic, Patricia Puerta, destaca l’aposta per la inserció laboral del Govern municipal

La segona edició de Jornals de Vila, el programa d’ocupació finançada íntegrament per l’Ajuntament de Castelló amb 1,4 milions, ha arrancat avui amb la recepció de les 88 persones contractades durant els pròxims sis mesos. La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha destacat la importància “de promoure des de l’àmbit local iniciatives que afavorisquen la inserció laboral de persones en situació de desocupació prioritzant les que es troben en situació de vulnerabilitat”.

Porta ha recordat que Jornals de Vila es va engegar per primera vegada l’any passat, en una edició en la qual es van contractar a 43 persones, “una xifra que s’ha pogut duplicar gràcies a l’augment dels fons municipals destinats”. Puerta ha destacat que després dels bons resultats i l’experiència obtingudes en la primera edició “des de l’equip de Govern seguim avance en la nostra aposta per l’impuls econòmic amb un pla municipal propi per a fomentar l’ocupació” que s’emmarca dins de les accions contemplades pel Pla Estratègic d’Ocupació, el primer amb el qual explica la ciutat de Castelló.

“Enguany tornem a confiar en aquest programa, perquè creiem que des de l’ajuntament podem i devem ajudar a la ciutadania. Amb Jornals de Vila, 88 persones van a tenir una ocupació durant 6 mesos, van a poder demostrar la seua capacitat professional, van a poder reciclar-se i van a tenir una oportunitat de reincorporar-se al món laboral”, ha subratllat la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica. Les persones contractades en Jornals de Vila treballaran durant sis mesos en la rehabilitació, reparació i manteniment dels habitatges socials i edificis municipals.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.