Castelló busca idees per a un edifici innovador al servei dels joves i les empreses

21-05-2017 Castelló cerca idees per a un edifici innovador al servei dels joves i les empreses1Castelló busca idees per a un edifici innovador al servei dels joves i les empreses

El regidor de Joventut, José Luis López, visita La Nau a Madrid

El regidor de Joventut, José Luis López, ha començat a cercar idees per a crear a Castelló un espai per a la població jove on la creativitat, la col·laboració, el coworking i les noves tecnologies han de ser els conceptes inspiradors d’un edifici destinat a convertir-se en referència i cercle de la innovació.

López ha estat aquesta setmana a Madrid en un viatge de treball i ha fet aprofitat per a conèixer La Nau, una vella fàbrica convertida en centre municipal d’inspiració, educació i innovació oberta en la qual el regidor s’ha fixat.

“Els joves de Castelló necessiten un lloc semblat a est, ajustat a la nostra grandària de ciutat. Un espai d’oci digital amb sales polivalents per a coworking, formació, exposicions, congressos, coneixement. Un edifici que siga una icona per a la gent jove i també puguen utilitzar les empreses”, ha indicat López.

El regidor proposa per a Castelló un centre intel·ligent, accessible per a persones amb discapacitat, en el qual prevalguen les energies renovables per a assegurar la sostenibilitat de les instal·lacions i que contemple mesurades per a potenciar el reciclatge. “Cal fer-ho possible però primer cal arreplegar idees, quantes més millor, i adaptar-les a dissenyar un edifici al servei dels joves amb instal·lacions pràctiques, agradables, adaptades a cada necessitat i respectuoses amb el medi ambient”, ha destacat.

En aquest projecte, que avui és solament una idea, López cerca combinar innovació amb component social de manera que l’esperit d’aquest edifici no té intenció de quedar-se entre els seus murs. El responsable de Joventut ha manifestat que “aquest centre cal situar-ho en un barri deprimit de la ciutat, perquè també servisca per a posar en valor la zona i transformar el seu futur econòmic i social facilitant noves oportunitats més enllà de l’abast parcial”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.