Castelló celebra demà la festa de l’ermita de Sant Roc de Canet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Castelló celebra demà, diumenge 24 de setembre, la festivitat de Sant Roc a la Partida de Canet. Es tracta d’una jornada inclosa dins del II Cicle de Música i Dansa a les Ermites de la ciutat organitzat per l’Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria d’Ermites que dirigeix Enric Porcar.

L’Associació Cultural Colla “El Pixaví” ha convidat a tots els veïns i ha manifestat la il·lusió en aquest dia “on la germanor, el record de les tradicions i les ganes de fer festa ens omplin de joia i ens fan sentir-nos una mica més poble”, expressen des de la pròpia associació.

Les activitats s’iniciaran amb un esmorzar de pa i porta a la Sala Capitular de l’ermitori i seguirà amb una celebració eucarística amb una part musical a càrrec de la “Colla de Cantors” de la Romeria de la Magdalena. La jornada seguirà amb la romeria a les Fontanelles, el tradicional dinar de romiatge amb l’arròs de caldera, la Rondalla Primer de Maig i bureo a càrrec de la Federació de Grups Folklòrics de Castelló. Per a finalitzar se celebrarà el Sant Roc Vítol i la gran traca final.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.