Castelló celebra demà la festa de l’ermita de Sant Roc de Canet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Castelló celebra demà, diumenge 24 de setembre, la festivitat de Sant Roc a la Partida de Canet. Es tracta d’una jornada inclosa dins del II Cicle de Música i Dansa a les Ermites de la ciutat organitzat per l’Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria d’Ermites que dirigeix Enric Porcar.

L’Associació Cultural Colla “El Pixaví” ha convidat a tots els veïns i ha manifestat la il·lusió en aquest dia “on la germanor, el record de les tradicions i les ganes de fer festa ens omplin de joia i ens fan sentir-nos una mica més poble”, expressen des de la pròpia associació.

Les activitats s’iniciaran amb un esmorzar de pa i porta a la Sala Capitular de l’ermitori i seguirà amb una celebració eucarística amb una part musical a càrrec de la “Colla de Cantors” de la Romeria de la Magdalena. La jornada seguirà amb la romeria a les Fontanelles, el tradicional dinar de romiatge amb l’arròs de caldera, la Rondalla Primer de Maig i bureo a càrrec de la Federació de Grups Folklòrics de Castelló. Per a finalitzar se celebrarà el Sant Roc Vítol i la gran traca final.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.