Castelló Crea oferta 176 places en cursos de formació per a millorar l’ocupabilitat

Plan estrategico empleo (1)

 

El paquet formatiu inclou deu cursos en cinc àmbits temàtics

 

L’Ajuntament de Castelló ha obert la inscripció a un nou bloc formatiu per a millorar l’ocupabilitat. El programa Castelló Crea 2018 ofereix noves places de formació durant els mesos d’octubre, novembre i desembre a través de deu cursos en les àrees d’intel·ligència emocional; atenció al client; comerç; informàtica i àrea emmagatzemes. Fins a 176 persones podran beneficiar-se d’aquests cursos que tenen com a objectiu fomentar l’ocupabilitat i que s’emmarquen dins del Pla Estratègic d’Ocupació amb què explica l’Ajuntament de Castelló.

La regidora d’Ocupació, Patricia Puerta, ha destacat que “aquest paquet formatiu persegueix millorar els perfils professionals dels qui s’inscriguen, desenvolupar les seues competències en l’àmbit laboral i facilitar una formació transversal amb la intenció d’incrementar l’ocupabilitat de les persones participants”.

La inscripció ja s’ha obert per als cursos d’organització de magatzems; anglès per a l’atenció al client (sectors comercie i turisme); excel·lència en l’atenció al client; Cercant nous projectes professionals. Intel·ligència emocional per a l’ocupació; Desenvolupa amb èxit la teua marca personal. Tècniques de màrqueting; Operacions bàsiques de reposició i caixa i el curs d’Ofimàtica: Word, Excel i Power Point.

Durant els pròxims dies aniran obrint-se progressivament les inscripcions per a altres tres propostes formatives: Crea la teua tenda online i gestiona l’atenció al client; Internet i el teu mòbil al servei de la teua cerca d’ocupació i el de Dependent/a de xarcuteria i carnisseria.

Per a més informació es pot consultar www.castello.es, en l’apartat Consorci Pacte Local per l’Ocupació de Castelló i Cursos Castelló Crea 2018. L’enllaç d’accés també es troba en la web de l’Agència de Desenvolupament Local de Castelló. Per a qualsevol informació addicional o dubte sobre la programació es pot contactar cridant al 9610004787 o bé a través del correu electrònic castellocrea.formacion@castello.es.

A aquesta oferta se suma el curs d’operari/a polivalent per a planta de fabricació ceràmica. El curs, amb un total de 20 places, va començar a meitat de setembre, es perllongarà fins al 14 de novembre i s’està impartint en les instal·lacions de l’Institut de Tecnologia Ceràmica de Castelló i inclou de 75 hores de pràctiques no laborables en empreses del sector de la ceràmica.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.