Castelló de Rugat acull el primer duel per la Copa de Raspall de la Diputació

El trinquet de Castelló de Rugat acull aquest dimecres a les 18.30 hores el primer dels duels per a fer-se amb la Copa de Raspall. Ian i Roberto (Ajuntament de Bellreguard) i Guadi i Canari (Ajuntament de la Llosa de Ranes) es veuran les cares en el partit inaugural de la IV edició de la Copa de Raspall Professional – President Diputació de València que es disputarà aquesta mateixa vesprada.Copa-raspall (1)

Tot fa preveure una partida intensa en la qual es podrà veure en acció a dos dels vigents campions de la recent Lliga Professional, Ian i Canari, encara que en aquesta ocasió competiran per separat. Ian tindrà com a company a Roberto d’Alzira, qui va disputar la final de la Copa de l’edició de 2016, mentre que Canari tindrà com a company a Guadi de la Llosa de Ranes, que ha tornat en les últimes competicions al nivell que li va permetre proclamar-se subcampió de l’Individual Professional en 2014.

La Copa continuarà el divendres en el trinquet de Dénia a partir de les 23.00 hores, on s’anuncia el segon duel del grup A de la fase prèvia, un combat que mesurarà a la parella de Mario i Brisca (Ajuntament d’Oliva) front la formació de Sergio i Genovés (Ajuntament del Genovés). Quant al grup B, el debut de totes les parelles participants en la Copa es completarà el dissabte i diumenge en els trinquets de la Llosa de Ranes i Bellreguard, respectivament.

El calendari de la fase prèvia, que constarà de 12 partides, es completa amb els següents duels:

  • 09/06 – Grup B – Llosa de Ranes – Marrahí i Josep (Ajuntament de Vilanova de Castelló) contra Montaner i Sanchis (Ajuntament de Montesa)
  • 10/06 – Grup B – Bellreguard – Pablo i Tonet IV (Ajuntament de Barxeta) contra Moltó i Néstor (Ajuntament de Barxeta)
  • 12/06 – Grup A – Oliva – Ian i Roberto contra Mario i Brisca
  • 13/06 – Grup A – Guadassuar – Guadi i Canari contra Sergio i Miravalles
  • 15/06 – Grup B – Genovés – Marrahí i Josep contra Pablo i Tonet IV
  • 16/06 – Grup B – Bellreguard – Montaner i Sanchis contra Moltó i Néstor
  • 18/06 – Grup A – Xeraco – Ian i Roberto contra Sergio i Miravalles
  • 20/06 – Grup A – Castelló de Rugat – Guadi i Canari contra Mario i Brisca
  • 22/06 – Grup B – Piles – Marrahí i Josep contra Moltó i Néstor
  • 23/06 – Grup B – Llosa de Ranes – Montaner i Sanchis contra Pablo i Tonet IV

Els dos millors classificats de cadascun dels grups de competició es classificaran per a les semifinals que es jugaran el 29 i 30 de juny, mentre que l’esperada gran final es disputarà el dissabte 7 de juliol.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.