Castelló destina 130.000 euros en ajudes a entitats sense ànim de lucre

 

La regidora Patricia Puerta reitera el suport municipal “als projectes d’innovació social i ocupació”

La Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica de l’Ajuntament de Castelló té marcat entre els seus objectius prioritaris el foment de l’ocupació i la millora de les condicions d’ocupabilitat de la ciutadania. Fruit d’aquesta aposta, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, ha llançat dues línies d’ajudes dotades amb un total de 130.000 euros per a entitats sense ànim de lucre de la ciutat.

La convocatòria d’aquestes subvencions confirma l’objectiu del Govern municipal “de fomentar i impulsar projectes d’innovació social i ocupació que realitzen entitats no lucratives, associacions, federacions, confederacions o agrupacions de la ciutat de Castelló”, ha recalcat la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta.

La primera de les ajudes, amb una inversió de 100.000 euros, està dirigida a projectes o programes d’acció social que hagen començat la seua activitat a partir de l’1 de gener de 2016 o a partir de la notificació de la concessió de subvenció, sent de 25.000 euros l’aportació màxima per projecte.

La segona línia de subvencions, amb un import total de 30.000 euros, té com a objectiu promoure iniciatives d’ocupació realitzades per organitzacions sense finalitats de lucre que responen a criteris de solidaritat i participació social. Els projectes han d’haver-se iniciat enguany i la quantia màxima per programa és de 10.000 euros. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 12 de desembre.

Aquestes subvencions s’emmarquen dins del Pla Estratègic d’Ocupació amb el qual la Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica canalitza més de mig centenar de mesures per a promoure l’ocupació, la formació, la innovació o l’emprenedoria, segons ha destacat la regidora Patricia Puerta, qui ha recordat que el pressupost en matèria d’ocupació ha augmentat un 350% des de 2015
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.