banner_990x90_EFE (1)

Castelló destina un equip de treball per al tractament davant la proliferació de centpeus

Cada matí s’analitzen els avisos rebuts i s’estableix un recorregut òptim per a atendre les incidències rebudes

L’Ajuntament de Castelló ha destinat un equip de la Brigada de Camins i Sèquies per a la realització de tractaments en la via pública contra la plaga de centpeus que està afectant fonamentalment a la zona oest de la ciutat. Aquest equip de treball és l’encarregat d’executar les actuacions i durant els dies posteriors al tractament de cada zona es realitza un seguiment, així com nous tractaments si es requereixen.

Els tècnics i els especialistes consultats per l’Ajuntament de Castelló expliquen que la proliferació anormal d’aquesta classe d’artròpodes denominats com quilópodes, coneguts vulgarment com a centpeus, són totalment innocus per a la salut humana i que el seu augment anormal es deu a l’abundància de pluges i les elevades temperatures registrades durant el període estival. S’espera que en els pròxims dies vagen desapareixent les molèsties originades pels centpeus a mesura que descendisca la temperatura.

Els experts insisteixen que aquesta plaga no genera cap problema per a la salut i desaconsellen un ús abusiu dels insecticides. En el cas d’habitatges, es recomana que amb un aerosol polvoritzen la porta i finestra per a evitar que entren en les cases.

L’Ajuntament de Castelló recorda que qualsevol ciutadà que tinga problemes amb aquesta plaga pot enviar un avís per correu electrònic a 010@castello.es o sanidad@castello.es. Amb els avisos rebuts, es coordinen els treballs per a establir un recorregut òptim dels operaris de l’equip de tractament, per la qual cosa en el termini d’un dia o dos com a màxim s’atenen les incidències rebudes. cal recordar que els tractaments que realitza l’Ajuntament solament es poden aplicar en terrenys públics.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.