Castelló dóna llum verda a la licitació d’obres per valor de 3 milions d’euros

161104-rp-junta-de-gobern-3

La Junta de Govern Local impulsa els expedients de contractació de quatre projectes que suposen el 65% d’inversions sostenibles

El Govern municipal ha donat el vistiplau als expedients de contractació de quatre dels quinze projectes inclosos en la segona fase de les inversions financerament sostenibles de 2016. Així, en la seua sessió d’avui la Junta de Govern Local ha donat llum verda a la licitació d’actuacions que sumen un global de prop de tres milions d’euros, quasi un 65% del pressupost global d’inversions sostenibles d’aquesta segona fase, segons ha explicat la portaveu del Govern, Verònica Ruiz.

Ruiz ha afegit que, una vegada superat aquest tràmit, es van a traure a concurs amb caràcter immediat la remodelació urbana de l’entorn Maestría, en el Districte Sud, la inversió del qual ascendeix a quasi 1,6 milions d’euros i que abasta la part oest, delimitada per la ronda Millars, el carrer Pelai i el carrer República Argentina.

També s’ha aprovat l’expedient i el projecte de contractació del programa de repavimentació i millora de calçades. Amb un pressupost de 640.468,09 euros, aquesta inversió en reparació de calçades va a permetre realitzar un total de 19 actuacions puntuals en carrers o places dels sis districtes de la ciutat, sent totes elles propostes que han eixit dels consells de districtes.

En tercer lloc es troba la instal·lació de banys públics (adaptat i unisex) amb una inversió de 400.000 euros, “pressupost que va a permetre instal·lar vuit vàters públics en lloc dels set que estaven previstos inicialment”, segons ha explicat la portaveu del Govern. La plaça Botànic Calduch se sumarà a les ubicacions ja previstes inicialment de la plaça Borrull, plaça Fadrell, avinguda del Mar, avinguda Rei en Jaume, Ronda Est i plaça de la Pau, on s’instal·laran dos banys i és una condició indispensable per a poder traure a licitació el quiosc d’aquesta plaça.

Finalment, ha apuntat Verònica Ruiz, també s’ha donat el vistiplau al projecte de millora en l’accessibilitat del centre esportiu Chencho, amb un pressupost de licitació de quasi 300.000 euros.
A més, també ha informat de l’aprovació de l’expedient de contractació del servei d’implantació d’una solució d’arxiu electrònic de l’Ajuntament de Castelló. La Junta de Govern Local també ha aprovat els comptes justificatius per a la concessió de subvencions a diferents associacions i entitats com l’Associació de Persones Sordes Apesocas; Creu Roja; Pau i Solidaritat; Delwende; AniukCas, Aspropace, la Fundació Alzheimer Salomé Moliner i la Fundació Punjab, que sumen una quantia global superior als 55.000 euros.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.