BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Castelló exporta el seu model de policia de proximitat a Equador

Antonio Lorenzo i José Luis Carque viatgen a Quito per a entrevistar-se amb el ministre d’Interior i mantenir diverses reunions de treball

El tinent d’alcaldia de Seguretat Pública, Antonio Lorenzo, i el coordinador general de l’Àrea de Seguretat Pública i Emergències de l’Ajuntament de Castelló, José Luis Carque, es troben de viatge de treball a Equador, convidats pel govern equatorià, on mantindran diferents reunions per a traslladar a les forces de seguretat d’aquest país el model de proximitat policial PROXPOL, que han desenvolupat conjuntament l’ajuntament i la Càtedra Eurocop de Prevenció del Delicte de la Universitat Jaume I en la capital de la Plana.

visita-ecuador
image-297541

En els pròxims dies, Lorenzo i Carque mantindran una trobada amb el ministre de l’Interior, José Serrano Salgado, a més de diferents reunions tècniques amb la policia equatoriana. L’objectiu d’aquest viatge és preparar la signatura d’un conveni entre ambdues institucions per a poder implantar a Quito el model de policia de proximitat castellonenca tal com ja s’està fent amb altres localitats com Targoviste, a Romania.

Antonio Lorenzo ha mostrat la seua satisfacció pel reconeixement que té a nivell internacional la labor de la Policia Local de Castelló i ha explicat que el Director General de l’Agència Valenciana de Seguretat Publica i Resposta a les Emergències, José María Ángel, “aposta per estendre el nostre model a tota la Comunitat Valenciana i ens ha encarregat que així li l’expliquem al ministre Serrano”.

El regidor de Seguretat Ciutadana ha finalitzat afirmant que“en els últims anys, amb la col·laboració inestimable de l UJI, s’ha realitzat un gran esforç per a avançar cap a un model de policia de proximitat que garantisca la seguretat pública amb la màxima satisfacció i compliment dels drets de la ciutadania. Gràcies a aquest treball, la seua labor està servint de model per a molts cossos policials que s’han fixat en la nostra policia local i en la seua experiència en la proximitat policial, la participació veïnal, els nous enfocaments en la relació amb la ciutadania i la mediació policial com a eina de treball”.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.