Castelló homenatja a les 33 empreses que patrocinen actes de les festes de la Magdalena

170323 entrega metopasEl nombre d’empreses col·laboradores creix i també les seues aportacions, que suposen més de 10% del pressupost global de les festes fundacionals

El saló de Plens de l’Ajuntament de Castelló ha acollit avui l’acte d’homenatge a les empreses que patrocinen actes de les festes de la Magdalena. Un total de 33 empreses han rebut la mètopa, elaborada per Afanías, amb la qual l’Ajuntament plasma el seu agraïment. La vicealcaldessa de Castelló, Ali Brancal; la regidora de Festes, Sara Usó, el president de la Junta de Festes, Juanvi Bellido, i les reines de les festes de la Magdalena 2017, Estefanía Climent i Berta Montañés han lliurat les distincions oficials.

El primer any en què aquestes aportacions privades es regulen sota la nova ordenança de patrocinis elaborat pel Govern Municipal el nombre d’empreses col·laboradores s’ha situat en 33, de les quals 11 col·laboren per primera vegada. Segons les dades facilitades per la Junta de Festes, el pressupost que aporten se situa entorn dels 150.000 euros, més d’un 10% del pressupost global de les festes de la Magdalena. Per aquest motiu, la vicealcaldessa de Castelló, Ali Brancal, ha agraït “de forma especial la tasca dels responsables de patrocinis de la Junta de Festes”.

Brancal ha subratllat que “les festes són un gran projecte que exigeix molta col·laboració i molta participació. Són moltes les persones que treballen per a fer realitat la festa i se sacrifiquen perquè els altres la podem gaudir”. La vicealcaldessa ha explicat que “amb aquest acte, l’Ajuntament vol reconèixer a les empreses que d’una o una altra manera col·laboren amb l’organització de la festa. El Govern municipal i tota la Corporació volem dir, molt alt, “gràcies”. Gràcies per a contribuir al fet que la Magdalena siga una realitat. Una gran realitat; gràcies per a comprometre-us al gran projecte que significa Castelló; gràcies per a ser uns castelloners excepcionals.

Finalment, ha reconegut que “molts dels 270 actes inclosos en el programa oficial de les festes no serien possible sense la participació de les empreses i entitats que avui acollim en aquest saló de plens”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.