Castelló impulsa una campanya per a promoure l’adopció d’animals enfront de la compra

La regidora de Salut Pública, Sara Usó, insisteix “que tenir una mascota comporta una enorme responsabilitat”

La Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Castelló ha impulsat una campanya per a promoure l’adopció d’animals enfront de la compra coincidint amb el Nadal i amb la celebració, demà dissabte, d’un rasclet solidari en la plaça Fadrell en el qual participen les quatre protectores de Castelló. La regidora de Salut Pública, Sara Usó, ha apel·lat a la “responsabilitat perquè, en aquest Nadal, si algú vol regalar una mascota aposte per la *adopcción enfront de la compra”.

La campanya No compres, adopta! consisteix en l’edició de cartells i tríptics en els quals “s’anima a adoptar i a prendre consciència de la responsabilitat que suposa tenir una mascota”, ha afegit la regidora. Els tríptics insisteixen que un animal de companyia no és un joguet i recorden que comporten una enorme responsabilitat. “Qualsevol persona que vulga tenir una mascota o que vol regalar-la ha de ser conscient que tenir una mascota requereix temps, dedicació i molta responsabilitat”, ha apuntat l’edil Sara Usó.

La Regidoria de Salut Pública també informa que cada any es registren prop d’1.000 abandons “pel que l’adopció ajudaria a reduir el nombre d’animals que romanen en les protectores”, segons Usó. A més, insisteix que “la clau està en què totes les persones que vulguen tenir una mascota entenguen la responsabilitat que comporta, que requereixen temps i cures que són responsabilitat dels propietaris”.

Els tríptics es començaran a repartir a partir de demà en el rasclet solidari que han organitzat les quatre protectores de Castelló i també es faran arribar a les veterinàries de Castelló i el Grau. El mercat ambulant solidari servirà també per a fer lliurament per part de l’Ajuntament de Castelló de quatre xecs per valor de 250 quilos de pinso per a col·laborar amb les protectores en l’alimentació dels animals que gestionen
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.