Castelló injecta mig milió d’euros en el reasfaltat de carrers dels sis districtes de la ciutat

repavimentación gran vía_2L’alcaldessa Amparo Marco visita obres de repavimentació que estaran enllestides abans que comence la Magdalena

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor d’Ordenació del Territori, Rafa Simó, han visitat avui algunes de les obres de repavimentació que s’estan executant en els sis districtes de la ciutat. La primera edil ha destacat que aquesta inversió, que suposa una injecció de més de mig milió d’euros, “reflecteix l’aposta del Govern Municipal per impulsar aquells projectes que ajuden a millorar la qualitat de vida de la ciutadania”.

Marco també s’ha referit a la importància que els projectes executats són propostes veïnals que s’han fet arribar a l’Ajuntament a través de les juntes de districte. Aquest paquet d’obres de repavimentació i millora de 20 carrers repartits per tota la ciutat s’emmarquen dins de la segona fase de les inversions financerament sostenibles, que suposaran una inversió global de 4,6 milions d’euros. “L’execució de les obres s’ha planificat de manera que abans de Magdalena tots els projectes estiguen completats per a minimitzar les molèsties i garantir la mobilitat”, ha apuntat el regidor d’Ordenació del Territori, Rafa Simó.

Una de les actuacions que han visitat aquest matí l’alcaldessa i l’edil Rafa Simó al costat de tècnics municipals és la repavimentació d’un tram de la Gran Via Tàrrega Monteblanco, concretament el situat entre la Ronda Sud i el carrer Mar Negre. “Aquesta actuació en el districte Sud respon a una reivindicació històrica que va a permetre dignificar un dels accessos a la ciutat pel Sud i la connexió amb el grup Lourdes”, han subratllat.

 

Una altra de les actuacions que s’estan executant en el Districte Sud és la repavimentación del carrer de la Verge. En el districte Oest, s’està millorant la calçada de carrer la Figuera, en el tram entre el carrer la Savina i Quadra la Salera; el carrer Santa Cruz de Tenerife; el carrer Pintor Ribera en dos trams: entre Maestro Llorens i Cardenal Costa i entre Cardenal Costa i Espronceda.

 

En el districte Est s’està escometent la repavimentació i millora de la calçada de Bisbe Salines en dos trams: entre la Ronda Aquest i l’avinguda Pablo Iglesias i entre Lagasca i Governador; la calçada de la Calle Marquès de l’Ancorada, tram comprès entre l’avinguda del Mar i Germans Bou; el carrer Farigola i el carrer Montornés. Les actuacions en el Nord se centren en el camí Penyeta Roja, entre la Quadra Segona i la ronda Oest i entre la Quadra Quarta i Penyeta Roja; i el Camí Mestrets, des de la Quadra el Borriolench fins al col·legi Columbretes. Els carrers Menéndez i Pelayo, Enginyer Ballester i Ramón i Cajal són els tres vials que s’estan reformant en el districte Centre.

 

Marco ha insistit que s’aposta “per aquest tipus de xicotetes actuacions, de microurbanisme, que regeneren i milloren els nostres carrers i els nostres barris, i fan la vida dels nostres ciutadans més fàcil”. Aquesta inversió addicional de 556.000 euros se suma al pla anual de repavimentació amb què explica l’Ajuntament de Castelló.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.