Castelló inverteix més de 126.000 euros en la rehabilitació de les calçades dels carrers Bisbe Beltrán, Conde Noroña i Pescadors

recepcion-obras-calles
image-441544
El regidor
d’Ordenació del Territori, Rafa Simó, explica que també s’ha substituït el clavegueram del carrer Pescadors

L’Ajuntament de Castelló ha finalitzat les obres de rehabilitació de les calçades de les calles Bisbe Beltrán, Conde Noroña i Pescadors, i la substitució del clavegueram existent en el carrer Pescadors per un de major capacitat de desguàs, una actuació que ha suposat una inversió de més de 126.000 euros i s’ha executat en tres setmanes.

El regidor d’Ordenació del Territori, Rafa Simó, que ha signat la recepció de les obres, ha explicat que aquests carrers havien anat patint una deterioració gradual pel que era necessari realitzar una actuació tant estructural com de millora del ferm. “Les calçades d’aquests carrers estaven plenes de blandons que coincidien amb la zona de rodadura dels vehicles, la qual cosa dificultava el trànsit per les mateixes. Per açò, s’ha procedit a instal·lar una llosa de formigó i a reposar el paviment amb llambordes de color, forma i textura iguals a l’existent” ha indicat l’edil.

La vicealcaldessa i regidora de Participació Ciutadana, Ali Brancal, ha recordat que aquestes obres formen part de les 23 propostes realitzades per les diferents associacions veïnals de la ciutat que s’han inclòs en els pressupostos participatius, que enguany han ascendit a 1.650.000 euros, la qual cosa suposa un augment del 50% respecte a l’any passat.

Per la seua banda, l’alcaldessa, Amparo Marco, ha explicat que “estem davant una actuació que millorarà de forma directa la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’aquesta zona i que s’emmarca en la decisió del govern local d’apostar pel microurbanisme, per xicotetes actuacions que permeten millorar els serveis en zones ja construïdes i per la regeneració d’àrees urbanes”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.