Castelló inverteix més de 556.000 euros en la repavimentació de 20 carrers en tota la ciutat

asfaltado camino Serradal (3)
image-447772
Aquesta inversió, que s’executarà en un termini de cinc setmanes, se suma al pla anual de reasfaltat amb què compta Urbanisme

L’Ajuntament de Castelló invertirà més de 556.000 euros en la repavimentació i millora d’una vintena de calçades distribuïdes per tots els districtes de la ciutat. Les obres van eixir a licitació per 640.468,09 € el que suposa un estalvi de més de 116.000 euros en l’adjudicació. La repavimentació l’executarà l’empresa Durantia Infraestructures SA en un termini de cinc setmanes.

Aquesta actuació s’emmarca dins de la segona fase d’inversions financerament sostenibles que suposaran la inversió global de 4,6 milions d’euros en 15 projectes. El regidor d’Ordenació del Territori, Rafa Simó, ha destacat que “tots els projectes de repavimentació arreplegats en aquesta licitació corresponen a peticions de veïns i veïnes traslladades a través de les juntes de districte, amb el que és una inversió íntegrament definida pels propis usuaris”.

Aquesta inversió addicional, que se suma al pla anual de repavimentació amb què compta la Regidoria d’Ordenació del Territori, permetrà executar una vintena de projectes en els sis districtes de la ciutat. En el Grau, està previst millorar la zona de l’aparcament en el Camí Serradal (entre el 15 i 17); el carrer Palmerar, tram comprès entre Juan Sebastián Elcano i Cap Sant Martín; la calle Germans Pinzón; l’avinguda Sant Pere, tram comprès entre Verge del Carme i la Panderola i el Passatge La Pau.

En el districte Aquest es projecta la repavimentació i millora de la calçada de Bisbe Salines en dos trams: entre la Ronda Aquest i l’avinguda Pablo Iglesias i entre Lagasca i Governador; la calçada del carrer Marquès de l’Ensenada, tram comprès entre l’avinguda del Mar i Germans Bou; el carrer Farigola i el carrer Montornés. Les actuacions en el Nord se centraran en el camí Penyeta Roja, entre la Quadra Segona i la ronda Oest i entre la Quadra Quarta i Peñeta Roja; i el Camí Mestrets, des de la Quadra el Borriolench fins a l’IES Columbretes.

Els carrers Menéndez i Pelayo, Enginyer Ballester i Ramón y Cajal seran els tres vials que es reformen en el districte Centre mentre que en el Sud s’escometrà la repavimentació de la Gran Via Tárrega Monteblanco, en el tram entre Ronda Sud i Mar Negre, i el carrer de la Verge. Finalment, en el districte Oest, es millorarà la calçada de carrer la Figuera, en el tram entre el carrer la Savina i Quadra la Salera; el carrer Santa Cruz de Tenerife; el carrer Pintor Ribera en dos trams: entre Maestro Llorens i Cardenal Costa i entre Cardenal Costa i Espronceda.

Aquest paquet de repavimentació i millora de carrers se sumisca al pla anual ordinari de l’Ajuntament de Castelló que ha permès, per exemple, reasfaltar el camí Serradal. Enguany també s’han executat obres de repavimentació en el carrer Sant Lluís, on s’ha substituït l’empedrat per un asfalt imprés que simula la llamborda però que redueix el soroll que provoca el tràfic rodat.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha mostrat la seua satisfacció per l’imminent inici d’aquestes obres que, com totes les executades dins de les inversions sostenibles, milloraran de forma directa la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes. “El govern local aposta per aquest tipus de xicotetes actuacions, de microurbanisme, que regeneren i milloren els nostres carrers i els nostres barris, i fan la vida dels nostres ciutadans més fàcil”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.