Castelló lliura dos habitatges socials més a famílies amb menors en risc d’exclusió

160817 entrega viviendas sociales (2)
image-415326
Benestar Social supera ja el mig milió d’euros en ajudes al lloguer social concedides en el que va d’any

El Govern municipal de Castelló ha lliurat a principis d’aquesta setmana dos nous habitatges socials a dues famílies en risc d’exclusió social amb fills menors d’edat al seu càrrec. El regidor de Benestar Social, José Luis López, ha sigut l’encarregat de fer el lliurament de les claus a les dues famílies, una d’elles amb tres fills menors i l’altra amb quatre, que ocupaven els primers llocs en la llista de demandants d’habitatge després de la baremació realitzada pels Serveis Socials municipals.

Les dues famílies han signat el document de cessió dels habitatges pel qual es comprometen a complir amb les normes de convivència, a mantenir-se al dia en el pagament de la comunitat de veïns i se’ls recorda que la cessió dels habitatges respon a la seua actual situació socioeconòmica. Des del departament de Benestar Social es farà un seguiment a les dues famílies per a ajudar-los en la seua integració i possibilitar que puguen millorar la situació que estan travessant.

En aquest sentit, el regidor de Benestar Social els ha informat de l’obertura del procés selectiu del programa d’ocupació municipal Jornals de Vila al que poden inscriure’s per a optar a un dels 43 llocs de treball convocats. L’edil José Luis López ha explicat que “el lliurament d’aquestes dos nous habitatges demostra el compromís del Govern municipal amb les famílies que pitjor ho estan passant en la nostra ciutat i el treball permanent per a facilitar l’accés a un habitatge”.

Així, López ha destacat el “treball conjunt” de les regidories de Benestar Social, Habitatge i Ocupació per a fer possible el lliurament d’aquests dos habitatges, que han sigut íntegrament remodelades per l’Escola Taller. El responsable de l’àrea de Benestar Social ha recordat que en l’últim any s’han lliurat habitatges socials municipals a set famílies i altres vuit famílies s’han allotjat en pisos pont.

Aquestes accions es complementen amb les ajudes al lloguer social. “Des de l’1 de gener fins a la data actual s’ha concedit un total de 1.324 ajudes de lloguer per un import de més de 543.000 euros”, ha subratllat el regidor de Benestar Social.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.