Castelló millora la freqüència de l’autobús que connecta Grapa amb l’estació intermodal

presentacio-millora-xarxa-autobusos
image-442584
La Cavalcada de Reis obliga a modificar el servei en vuit línies d’autobús urbà

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Mobilitat Urbana, ha millorat la freqüència de la Línia 9 d’autobús urbà que connecta Grapa amb l’estació intermodal de trens i autobusos. Així, passa a tenir una freqüència de pas de 20 minuts de dilluns a divendres i de 40 els caps de setmana i festius, enfront dels 30 i 60 respectivament que tenia des de la seua recuperació el passat mes de novembre.

El regidor de Mobilitat Urbana, Rafa Simó, ha recordat que aquesta és una de les tres noves línies creades amb l’ampliació i millora de la xarxa pública d’autobusos urbans que es va engegar l’1 de novembre del passat any. “La 9 Estació Intermodal-Grup Grapa no es limita a recuperar la línia suprimida per l’anterior govern amb l’entrada en funcionament del TRAM sinó que perllonga el seu recorregut fins a Grapa, plaça Doctor Marañón i Fernando el Catòlic prestant servei tots els dies de la setmana”, ha explicat.

A més, aquesta línia té parada en l’avinguda doctor Clará, donant servei a l’Hospital Provincial, “de manera que els veïns de Passeig Morella, avinguda Barcelona, Joaquín Costa, Clavé, Maria Agustina, Fadrell, Fernando el Catòlic, Grapa, doctor Marañón i zona centre tenen una nova línia per a arribar a l’Hospital Provincial. També es millora la connexió amb l’estació intermodal”, ha subratllat el regidor Rafa Simó.

La millora de la freqüència de pas dels vehicles va en la línia de les mesures adoptades per la Regidoria de Mobilitat Urbana de fomentar el transport públic en detriment d’altres opcions menys sostenibles, com el vehicle privat.

Canvis de servei per Reyes

Mobilitat també ha informat dels canvis que experimentaran fins a vuit línies de transport urbà demà dijous per la celebració de la Cavalcada de Reis. Així, el TRAM anul·la diverses parades i preveu un itinerari alternatiu des de les 17.30 fins a la finalització de la desfilada. La línia 1 també experimenta canvis en dues franges horàries diferenciades: de 15:30 a 17:30, coincidint amb l’arribada dels Reis Mags al Grau de Castelló i des de les 17:30 a les 21:00.

Altres línies que també veuran afectat el seu recorregut i les seues parades són la L3 Basílica de Lledó-Rotonda de l’Hospital La Magdalena; la L4 Grapa-Quadra Morteràs; la L6 Passeig Ribalta-Benadressa; la L9 Estació Intermodal-Grapa; la L11 Rafalafena-Universitat Jaume I i la línia d’autobús del Grau. Tots els canvis es poden consultar en la pestanya de Mobilitat de la web municipal castello.es.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.