Castelló mostra en Fitur tot el seu potencial com a ciutat “moguda per l’esport”

Castelló celebra més de 200 esdeveniments esportius anuals i compta amb més de 100 clubs de 30 modalitats diferents
Fitur esports
image-306593

L’Ajuntament de Castelló, representat pel regidor d’Esports, Enric Porcar, i la regidora de Turisme, Patrícia Puerta, ha presentat aquest matí en Fitur la campanya ‘El deporte mueve Castellón. L’esport mou Castelló’, a través de la qual la ciutat de Castelló ha mostrat el seu potencial com a ciutat esportiva i acollidora d’aficionats i professionals de l’esport.

Com ha explicat Porcar, el lema “sintetitza allò que l’esport significa per a la nostra ciutat. Quan parlem de Castelló com una ciutat moguda per l’esport no solament parlem dels més de 200 esdeveniments esportius que alberga la nostra ciutat al llarg de l’any. Esdeveniments que van des de les campanyes més humils que arriben a tots els barris i que permeten que l’esport arribe a tothom, fins a un Mundial d’Hoquei Subaqüàtic, un Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme o l’arribada de La Vuelta Ciclista”.

Però Castelló com a ciutat esportiva és molt més que açò, “parlem d’una ciutat idònia, perfecta per a la pràctica esportiva”. Castelló compta amb un dels actius més valuosos i, potser, més poc reconeguts: les bases. “Tenim més de 100 clubs esportius de més de 30 modalitats diferents i milers i milers de persones implicades. Un autèntic teixit associatiu envejable i un esport base àmpliament estructurat. Prova d’açò són clubs amb el prestigi del Club d’Atletisme Platges de Castelló, sense els quals haguera sigut impossible que Castelló fóra seu del Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme o comptar amb el pas de La Vuelta Ciclista per la nostra ciutat”, ha destacat l’edil d’Esports.
Porcar també ha volgut posar l’accent en “la gent de Castelló, acollidora on les hi haja, que fa que tots els esportistes que passen per la nostra ciutat se senten abrigallats, acompanyats i agraïts. Prova d’açò és la Marató de Castelló, un gran esdeveniment esportiu capaç de mobilitzar a tota una ciutat, i que compta amb la millor de les valoracions per part dels corredors”. Una Marató que ha donat un gran pas per a rellançar-se i donar un salt qualitatiu i quantitatiu amb el canvi de data de la seua celebració, passant de desembre al 19 de febrer de 2017. Un canvi que aconseguirà que la Marató seguisca creixent, tant en qualitat com en quantitat de participants.
Castelló també és un lloc perfecte pel seu clima, pels seus més de 300 dies de sol a l’any, per les planes combinades amb el terreny abrupte de les nostres muntanyes, ideals per a la pràctica d’esports d’aventura; per les seues platges i les seues càlides aigües que permeten apostar pels esports nàutics; però també per tenir la millor base de paracaigudisme de tota Europa, que combinant el nostre excel·lent clima i nostres envejables platges, permeten saltar sobre el mar i aterrar a pocs metres de la platja.
“Un conjunt idoni, que sumat a unes instal·lacions i infraestructures de màxim nivell, a la millor oferta hotelera i a una gastronomia única, fan de Castelló una ciutat activa, dinàmica, viva, en un context idoni per a créixer i acollir a tot tipus d’esportistes. On sense cap tipus de dubte, l’esport mou Castelló”, ha finalitzat Enric Porcar.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.