Castelló obri el termini per presentar propostes per a les fondes i fires de la Magdalena 2017

160306 Magdalena Vitol (15)
image-442471
Les empreses interessades en concursar tenen 15 dies després de la publicació hui de les bases al Butlletí Oficial de la Província

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Castelló ha publicat hui les bases reguladores del procediment per a concedir la gestió de les fondes, fires i el mercat artesanal que durant les festes de la Magdalena 2017 s’instal·len al carrer. Així, a partir de hui les empreses o persones interessades en concursar tenen 15 dies per presentar les seues propostes al Patronat de Festes. Segons la Regidora de Festes, Sara Usó, aquesta manera de treballar “dota de transparència i ofereix igualtat d’oportunitats a les empreses”.
En les bases reguladores de l’adjudicació s’ha establert un màxim de 100 punts distribuïts en quatre qüestions. Així, els criteris que s’utilitzaran són el projecte d’infraestructures i serveis (fins a 10 punts), el pla i estratègia de comunicació (fins a 10 punts), el projecte d’actuació, ambientació i condicions per als assistents (fins a 25 punts) i la proposta econòmica (55 punts).
Les diferències principals respecte a la ubicació de les fondes i fires de les festes passades estaran al Mercat Artesanal (l’anterior Fira Alternativa), que s’instal·larà en l’antic recinte de Fires i Mercats; la Fonda del Vi, que torna al bulevard Blasco Ibáñez després de dos anys en altres ubicacions; i la Fira de la Cervesa Internacional (tipus Oktoberfest), que anirà al costat dels concerts, abans del Camí Fondo.
Amb aquests, també ha sortit a concurs el Mesó de la Tapa i la Cervesa (a la plaça Espanya); les Food-trucks (a la plaça Bisbe Pont i Gol); la Fira de la Cervesa Artesanal (al costat del Palau de la Festa); la Fira Taurina (enfront de la plaça de toros); i el Mesó Asturià (a la plaça Tetuán).
Els diners que es recapten (la quota a pagar oscil·la entre 3.000 i 25.000 euros) aniran a les arques del Patronat de Festes per realitzar nous actes.

 

Els participants hauran de presentar les seues propostes en el Palau de la Festa (Carrer Riu Sella, 1) en horari de 9h. a 14h. de dilluns a divendres. A la pàgina web de l’Ajuntament els interessats poden trobar més informació sobre les bases reguladores.

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.