Castelló potencia els serveis socials a través de la inversió en el programa Avalem Joves +

Recepció joves AvalemEls 78 joves contractats gràcies a aquesta iniciativa s’han incorporat a les diferents àrees de l’Ajuntament

 

El programa Avalem Joves +, impulsat per la Generalitat Valenciana a través del Servef i que compta amb fons municipals, autonòmics i europeus, va donar una oportunitat d’ocupació a quasi quatre mil persones a la Comunitat Valenciana. Castelló, amb un pressupost que es va ampliar fins als 2,1 milions d’euros, va contractar a 78 joves que ja s’han incorporat a algunes de les diferents àrees de l’Ajuntament de la ciutat i en el qual treballaran durant un any amb els mateixos drets i obligacions que qualsevol altre empleat de la institució.

El 20% d’aquests joves es troben treballant en l’àrea de Serveis Socials. En aquest lloc, alguns d’ells estan tenint la seua primera experiència laboral desenvolupant labors. Uns altres dels serveis als quals han arribat més persones d’aquest programa són el Planetari, el Patronat Municipal d’Esports, les àrees de Cultura i Educació i CastellóCREA, la nova identitat de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Castelló.
Alguns dels joves tindran la seua experiència laboral en aquests i altres llocs de l’Ajuntament de Castelló, a més d’obtenir més coneixements i experiència per a impulsar la seua carrera laboral. Un dels objectius és generar noves oportunitats de formació i ocupació per als joves, oferint-los d’aquesta manera eines per a potenciar el seu futur. El propi Ajuntament també s’ha vist beneficiat d’aquesta iniciativa, que li ha permès comptar amb el talent d’aquests joves per a oferir un millor servei a la ciutadania.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.