BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Castelló reuneix a perruquers, esteticistes i maquilladors en un acte amb finalitats benèfiques

estilistas-solidarios
image-422132
L’edil Patricia Puerta anima a sumar-se al II Estilistes Solidaris que recaptarà fons per a l’associació de persones sordes ASPAS

Castelló acull per segon any consecutiu l’esdeveniment estilistes solidaris organitzat per l’Associació Gremi Provincial de Perruqueries, Estètiques i Maquilladors de la província de Castelló (Gremprocas) amb l’objectiu de recaptar fons destinats a l’Associació de Famílies i Persones Sordes (ASPAS). La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica de l’Ajuntament de Castelló, Patricia Puerta, ha destacat la “participació altruista dels professionals del gremi que permetran que qualsevol veí o veí es puga tallar el pèl, assecar-li-ho, fer-se un pentinat, maquillar-se, etcètera, i d’aquesta manera col·laborar”.

L’esdeveniment se celebrarà dissabte que ve, 24 de setembre, de 17:00 a 21:00 hores. Enguany l’activitat es trasllada a Santa Clara, on s’instal·laran les diferents carpes en les quals per un donatiu de 5 euros qualsevol persona podrà gaudir dels serveis dels professionals del Gremi Provincial de Perruqueries, Estètiques i Maquilladors adherits a aquesta iniciativa solidària.

Puerta ha reiterat el suport del Govern municipal a les accions benèfiques i ha confiat que l’esdeveniment siga tot un èxit de públic perquè l’aportació lliurada a ASPAS siga major que la de l’any passat.

Les activitats s’han programat entre les 17.00 i les 21.00 en la plaça Santa Clara on també haurà cabuda per als més xicotets de la casa, amb pintacares de fantasia i globoflèxia. La presentació se celebrat avui en l’Ajuntament en un acte en el qual han participat, a més de Patricia Puerta, el diputat de Cultura, Vicent Sales; el president de Gremprocas, Adolfo Pastor, i Vanesa Marí, presidenta d’ASPAS.

El president de Gremprocas ha explicat que també està previst una desfilada final on es presentaran tendències a més de diferent animació per a dinamitzar tota la jornada solidària. “Està previst que participen més d’una vintena de professionals en aquest esdeveniment solidari”, ha explicat Pastor, mentre que des d’ASPAS han agraït la iniciativa, “ja que des de l’àmbit privat s’activa la col·laboració amb una associació com la nostra i que permeten seguir impulsant projectes com el centre de desenvolupament infantil, el servei de logopèdia, el d’ocupació o el d’atenció a famílies”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.