BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Castelló sorteja l’ordre de participació de les pirotècnies a les festes de la Magdalena

sorteo-mascletas-2017-1
image-438838
Pirotècnia Gironina obrirà la ronda de mascletaes el dia 20 de març i Fuegos Artificiales Hermanos Ferrández la tancarà el dia 26

El saló de plens de l’Ajuntament de Castelló ha acollit aquest divendres el sorteig de les pirotècnies que participaran a les mascletaes que tindran lloc del 20 al 26 de març durant les festes de la Magdalena. La regidora de Festes, Sara Usó, amb els integrants de la Junta de Festes i les reines, Estefania Climent i Berta Montañés, han estat els i les encarregades d’anar obrint els papers a través dels quals s’ha establit el dia concret per a cada empresa pirotècnica.

El dia 20 correspondrà a la pirotècnia Gironina obrir aquest torn de mascletaes. Per al dia 21, les festes comptaran amb la participació de Pibierzo. El dia 22 serà el torn de Pirotècnia Turis i el dia 23 ho serà de Pirotècnia Global Foc. El dia següent, el 24, la pirotècnica que ha eixit al sorteig és Fuegos Artificiales del Mediterráneo. El dia 25 correspondrà a Alicantida de Focs i Artifici fer la mascletà. Per últim, la darrera participació serà la de Fuesgos Artificiales Hermanos Ferrández el dia 26.

En el sorteig han estat presents els responsables de les empreses participants.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.