CERMI-CV proposa la creació d’un observatori valencià de la discapacitat

40001740211_bb1354fd1a_k
València,  Una delegació del Comitè d’Entitats Representants de Persones amb Discapacitat de la Comunitat Valenciana (CERMI-CV), ha estat rebuda este matí pel President de les Corts Valencianes, Enric Morera, al seu despatx. La trobada ha servit per avançar una proposta que esta coordinadora ha presentat per registre d’entrada del parlament valencià i que pretenen treballar amb tots els grups parlamentaris, per a propiciar la creació d’un observatori valencià de la discapacitat.

Segons la proposta presentada al President de la cambra autonòmica valenciana, “l’observatori és per a crear un espai viu de comunicació i intercanvi en el què mantinguen un contacte permanent els professionals i representants de les entitats que desenvolupen la seua tasca en l’àmbit de la discapacitat, la dependència, l’atenció a persones majors i en uns altres col·lectius amb situació d’especial vulnerabilitat, per conéixer i analitzar els problemes diaris d’estos grups socials”.

La proposta de creació de l’Observatori Valencià de la Discapacitat presentada per CERMI-CV serviria també per a controlar l’impacte de les polítiques d’acció social, impulsar l’activitat legislativa en matèria de discapacitat i fer accions de sensibilització. El President Morera considera que les propostes de CERMI-CV, “són molt interessants, com sempre i espere que la ronda de contactes amb els grups parlamentaris donen els seus fruits amb eixa finalitat també d’acostar més les Corts a la ciutadania i promoure una participació activa dels col·lectius socials per a millorar el dia a dia de les valencianes i valencians”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.