CERMI-CV proposa la creació d’un observatori valencià de la discapacitat

40001740211_bb1354fd1a_k
València,  Una delegació del Comitè d’Entitats Representants de Persones amb Discapacitat de la Comunitat Valenciana (CERMI-CV), ha estat rebuda este matí pel President de les Corts Valencianes, Enric Morera, al seu despatx. La trobada ha servit per avançar una proposta que esta coordinadora ha presentat per registre d’entrada del parlament valencià i que pretenen treballar amb tots els grups parlamentaris, per a propiciar la creació d’un observatori valencià de la discapacitat.

Segons la proposta presentada al President de la cambra autonòmica valenciana, “l’observatori és per a crear un espai viu de comunicació i intercanvi en el què mantinguen un contacte permanent els professionals i representants de les entitats que desenvolupen la seua tasca en l’àmbit de la discapacitat, la dependència, l’atenció a persones majors i en uns altres col·lectius amb situació d’especial vulnerabilitat, per conéixer i analitzar els problemes diaris d’estos grups socials”.

La proposta de creació de l’Observatori Valencià de la Discapacitat presentada per CERMI-CV serviria també per a controlar l’impacte de les polítiques d’acció social, impulsar l’activitat legislativa en matèria de discapacitat i fer accions de sensibilització. El President Morera considera que les propostes de CERMI-CV, “són molt interessants, com sempre i espere que la ronda de contactes amb els grups parlamentaris donen els seus fruits amb eixa finalitat també d’acostar més les Corts a la ciutadania i promoure una participació activa dels col·lectius socials per a millorar el dia a dia de les valencianes i valencians”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.