Cinema al Palau amb la projecció de ‘Pirates del Carib’ i l’Orqestra de València interpretant la seua música en directe

El Péndulo | Redacció.-  La Sala Iturbi del Palau de la Música es convertirà el proper divendres 20 de gener, en una sala de cinema molt especial, amb la projecció de la cèlebre pel·lícula de Disney “Pirates del Carib. La maledicció de la perla negra”. La seua banda sonora serà interpretada en el mateix moment que transcorre l’acció per l’Orquestra de València, sota la direcció del mestre canadenc Julian Pellicano, que és un consumat expert en música simfònica amb cinema en directe.Será la primera vez que la Orquesta de Valencia ofrece un concierto de cine en este formato.

D’esta manera i per primera volta a València, el públic assistent podrà gaudir d’este film en versió original subtitulada, i simultàniament amb la interpretació de l’Orquestra en directe. A més, serà la primera volta que l’Orquestra de València oferix un concert de cinema en este format i està pensat per a tots els públics.

La regidora de Cultura Glòria Tello ha afirmat que “esta és una de les accions del nostre projecte per obrir el Palau i atraure nous públics. La música de cinema té una gran demanda; oferir-la amb la nostra Orquestra significa tres coses: escoltar-la amb absoluta garantia de qualitat, portar a la Sala Iturbi a públic que mai vindria per sí mateix a un concert simfònic i, en tercer lloc, donar un instrument al nostre públic més fidel i melòman perquè puga transmetre el seu amor a la música a altres membres del seu entorn”.

Este format és habitual a les formacions simfòniques americanes i permet al públic veure com la música és una part decisiva i transcendent, per a comprendre i sentir una pel·lícula. La banda sonora de “Pirates del Carib” és de l’alemany Hans Zimmer, guanyador de l’Oscar a la millor banda sonora per “El Rei Lleó” en 1995.

Jullian Pellicano és el director resident de la Winnipeg Symphony Orchestra i artista en residència del festival de música de cambra de Norfolk. A Winnipeg, Pellicano és el director principal dels concerts de cinema simfònic i els destinats a xiquetes i xiquets. Ha dirigit films com ara “Metropolis” de Fritz Lang, “Cantant sota la pluja”, “Fantasia” de Disney i 2E.T. l’extraterrestre”, entre altres.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.