Ciudadanos (C’s) denúncia la inacció de Soriano en la gestió de Vivers

València Noticies | Redacció.-  “Pilar Soriano està practicant la inacció i la deixadesa en la gestió dels Jardins de Vivers. Com a conseqüència: la degeneració contínua en una progressió cada vegada més rápida”, ha declarat el regidor de Ciutadans (C’s) Santiago Benlliure, després de comprovar hui ‘in situ’ , la brutícia que s’acumula en el parc i l’estat lamentable que presenta. “Després de més d’un any de govern del tripartit, l’àrea de Medi Ambient no ha posat en marxa cap de les mesures que va assegurar emprendria per a millorar l’estat general del jardín”, ha dit Benlliure.

C' class=
image-415404

En la Comissió de Medi Ambient, celebrada al setembre de 2015, el grup muncipal C’s va presentar una moció basada a promoure un Pla Director per als Jardins de Vivers, “a fi de revertir el seu procés degeneratiu que patix des de fa temps, com tots els valencians venim apreciant”, ha recordat Benlliure, el qual també ha explicat que “Pilar Soriano es va comprometre a preparar accions per al pressupost de 2016, concretament en matèria de regs, espais per a gossos, bancs, senyals o condicionament del zoo, entre altres. I què s’ha fet: res”

“Li ho recordaré en tots els plens i comissions fins que comencem a apreciar canvis en Vivers. Junt amb el Jardí del Túria és l’espai verd més emblemàtic de la ciutat i està completament abandonat”, ha explicat el regidor de C’s.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.