Ciutadans acusa al tripartit de provocar un caos circulatori perjudicant el transport públic i al privat

València Notícies | Redacció.- El regidor de Ciutadans Narciso Estellés hi ha acusat al tripartit de provocar un caos circulatori perjudicant els usuaris del transport públic i al privat.

“Pacificar el tràfic no és generar embossos i pol·lució. Una vegada més, Grezzi li està complicant la vida als ciutadans”, ha declarat el regidor de C’s Narciso Estellés, el qual ha recordat que C’s està a favor de “adoptar mesures de pacificació en els carrers en què existisca una major interacció entre el vianant i el cotxe, com són els entorns dels col·legis i en el cor dels barris, però no d’un canvi generalitzat dels semàfors ja que això suposa empitjorar la mobilitat en la ciutat. Els canvis imposats per Grezzi generen embossos i pol·lució, la qual cosa es traduïx en majors temps de transport en el vehicle privat, taxi i autobús mentres es genera tensió i insatisfacció”.narciso-estelles

“Estem a favor d’una pacificació ordenada del tràfic però no de mesures radicals que no tinguen en compte que les actuacions puntuals afecten el conjunt. No volem una València tota a 30 kilómetros/hora i embossada, sinó una ciutat segura que on es facilite la intermodalitat per mitjà d’una bona oferta de servici públic, que ara no existix, sense criminalitzar contínuament al vehicle i als conductors, que és l’objectiu de Grezzi”, ha dit Estellés.

 El regidor de C´s hi ha acusat a Grezzi de “precipitar les seues actuacions i incomplir les seues promeses”. En este sentit, ha afirmat: “Les obres del carril bici en la ronda interior han perjudicat la campanya de Nadal. Ho hem patit des de la setmana passada i Grezzi va assegurar que no afectarien les obres”. Narciso Estellés ha pronosticat: “Grezzi embossarà el carrer Colom i tot la ronda interior i, amb eixa excusa, intentarà expulsar al vehicle privat de tot el centre de la ciutat”.

 Narciso Estellés ha acabat afirmant: “El regidor de Mobilitat està empitjorant la mobilitat de la ciutat degut fonamentalment a dos coses: que les actuacions que du a terme sempre no tenen el consens i de la participació dels valencians i dels agents que participen en l’activitat econòmica de la ciutat, i que les actuacions que realitza són precipitades i faltats de planificació. De tot açò preguntarem a Grezzi en la comissió de Desenrotllament Urbà i Mobilitat”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.