Ciutadans afirma que les bases de Podem “han assaltat l’Ajuntament” i “Joan Ribó ha claudicat”

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha afirmat en que “les bases de Podem han assaltat l’ajuntament i Joan Ribó ha claudicat. La situació del consistori és altament preocupant. Ahir va haver-hi una assemblea de Podem on es van repartir les regidories. Açò és una competència exclusiva que li competix a l’alcalde però com el seu butaca ho té per que hi ha un tripartit, Ribó ha de claudicar davant de les decisions no ja dels seus regidors sinó de les bases de Podem”.

Fernando Giner ha deixat ben clar: “No entrem en qüestions internes dels partits però sí en el que afecta l’Ajuntament i, en concret, en les decisions. La claudicació de Ribó té un altre problema afegit, que són els regidors Grezzi i Fuset. Els dos estan fora de tot control. Van prenent les decisions i el senyor Ribó ha d’anar darrere d’ells protegint-los i intentant tapar tots els forats que van provocant”.

El portaveu del Ciutadans ha manifestat: “Estem davant d’un autèntic desgovern amb falta de coordinació i planificació. En estos moments l’alcalde Joan Ribó ha claudicat i té regidors fora de control”.

Finalment, el regidor Fernando Giner ha formulat una petició a l’alcalde. “Li demanem al senyor Ribó que, per al pròxim ple, diga com es va a quedar tot organitzat i, sobretot, que passarà amb Inndea. El senyor Jaramillo pensa convocar l’òrgan extraordinari com hem demanat o no pensa fer res?”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.