Ciutadans assenyala la pèssima planificació de Grezzi com a causa els problemes en Barón de Cárcer

València Notícies | Redacció.-. El regidor de Ciutadans Narciso Estellés hi ha assenyalat la deficient gestió realitzada pel regidor de mobilitat, Giuseppe Grezzi, com a causa dels problemes succeïts en Barón de Cárcer. “La qual cosa està succeint és conseqüència directa d’una pèssima planificació i posada en marxa del procés de peatonalización a base del ‘macetazo’ en l’entorn del Mercat Central i la Llotja. Eixe inici marcat per la improvisació del regidor que sempre rectifica és la causa que Barón de Cárcer tinga la perillositat actual”, ha dit Estellés.

narciso-estelles
image-424292

L’edil de C’s ha llançat una advertència al responsable de mobilitat de l’Ajuntament de València: “El regidor Grezzi no pot criminalitzar contínuament als vianants que creuen quan hi ha un problema de falta de seguretat en l’entorn de Barón de Cárcer per com ha executat el doble sentit”.

Ja en el mes d’abril, amb el quart atropell, Grezzi va reconéixer en la comissió de mobilitat que hi havia un problema i que posaria en marxa solucions. Respecte d’això Estellés ha comentat que, “si bé s’ha repintat part de l’avinguda, es podrien haver fet més coses en la zona del doble sentit, com per exemple senyals de zona 30, senyalització vertical de doble direcció, campanyes informatives, missatges en els passos de zebra, semàfors més visibles i actuacions puntuals de policia local entre altres”.

El regidor de Ciutadans s’ha reunit ahir amb les associacions Amics del Carme i La Boatella dins de la ronda de contactes amb els veïns i de l’estudi ‘in situ’ del tràfic. Després d’estes últimes reunions, Estellés ha dit: “Han sigut uns contactes molt positius i que ens ajuden a conéixer de primera mà totes les opinions i sensibilitats. En Barón de Cárcer hi ha problemes greus de seguretat viària, i ara mateix Grezzi ha convertit un eix vial comercial en una autèntica autopista urbana”.

El regidor de Ciutadans s’ha reunit vaig fugir amb els associacions Amics del Carme i La Boatella dins de la ronda de contactes amb els veïns i de l’estudi ‘in situ’ del tràfic. Després d’estes ultimes reunions, Estellés hi ha dit: “Han sigut uns contactes molt positius i que ens ajuden a conéixer de primera mà tots els opinions i sensibilitats. En Barón de Cárcer hi ha problemes greus de seguretat viària, i ara mateix Grezzi ha convertit un eix vial comercial en una autèntica autopista urbana”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.