Ciutadans censura la cacicada de Grezzi amb l’aparcament del carril bus

València Notícies | Redacció.- El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Narciso Estellés, ha titlat de “cacicada” el nou intent del regidor de Mobilitat Sostenible d’imposar este mes la prohibició de l’aparcament nocturn en el carril bus. “Estamos davant d’una nova cacicada de Grezzi feta amb l’ànim de vulnerar inclús allò que s’ha acordat en el Ple d’abril a iniciativa del tripartit. Tot el que està fent el tripartit en este assumpte és un paperot que perjudica els ciutadans, la qual cosa demostra una gran incapacitat i inconsciència de Ribó i els seus socis a l’hora de governar la tercera ciutat d’España”, ha dit Estellés.Narciso Estellés.

“La iniciativa del tripartit en el Ple va ser un paperot perquè Grezzi continuara imposant mesures sense buscar consenso”, ha explicat l’edil de Cs, que ha emmarcat la decisió dins de “una lluita de poders de socis de govern que paguen els ciutadans”.

Durant el ple del passat 27 d’abril, el grup municipal de Ciutadans ja va advertir que tant si s’aplicava la mesura al maig com si es demorava en el temps, seria “un tancament en fals del tema, perquè este tripartit està crisis”. “El tripartit es va llançar a parlar de l’aparcament nocturn en el carril bus sense mesurar ni els temps ni les formes i ara no sap com tancar el debat”, ha postil·lat Estellés.

Respecte al paper dels socis de govern de Compromís, el regidor de Cs ha explicat que per a acabar aplicant “a medida” l’article 56 unilateralment per part de mobilitat sostenible, “no feia falta que Sandra Gómez omplira pàgines i pàgines de crítiques als seus socis, per a després acabar engolint amb el que diga Grezzi. En la política ha d’haver fets i no sols paraules. El que està fent el PSPV en esta crisi és vella política i Sandra Gómez no podrà quedar bé amb tot el món per molt que ho està escenificant”.

Narciso Estellés ha recordat que, en el passat Ple, el grup municipal de Ciutadans va presentar una moció insistint en la necessitat de consens. “Nuestra primera proposta d’acord demanava la paralització de qualsevol tipus de mesura referent a la paralització d’aparcar en el carril bus en horari nocturn si no existia un consens previ. El tripartit va imposar una alternativa en què habilitava a Grezzi, pel que s’ha vist, a fer el que quisiera”, ha conclòs.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.