Ciutadans censura que Ribó ha desaprofitat 1,4 milions d’euros per a emprar a joves de València

fernando giner

  • Giner qualifica de“preocupant” la taxa d’atur juvenil a València i exigeix a Ribó i Gómez “rigor i transparència en la gestió del programa EMPUJU”

València,. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat que l’Alcalde de València, Joan Ribó ha renunciat a 1,4 milions d’euros en subvenció per a contractar a joves de la ciutat de València.

“En la pròxima junta de govern local, el tripartit va a aprovar la minoració d’1.402.168,07 euros de la subvenció del programa *EMPUJU per a la qual es va demanar el 5.191.220,40 en subvencions a la Generalitat el passat 26 de juny”, ha denunciat Giner, qui ha criticat a Joan Ribó i Sandra Gómez per la seua incapacitat per a crear ocupació juvenil. “És el súmmum que l’Ajuntament de València haja de renunciar a diners de subvencions per no saber gestionar-ho”, ha afegit.

Entre els motius per a la minoració de la subvenció que figuren en l’expedient es troben “renúncies als contractes oferits, o falta de demandants”.

“Ribó s’ha de plantejar si està oferint contractes d’acord amb el talent i la formació que tenen els joves de la ciutat”, ha manifestat el portaveu de Cs.

En aquesta línia, Giner ha qualificat de “preocupant” la taxa d’atur juvenil a València i ha exigit a Ribó i Gómez “rigor i transparència en la gestió dels programes d’ocupació juvenil i en concret del programa EMPUJU”.

El portaveu de Ciutadans ha recordat que el programa EMPUJU s’ha vist esguitat d’irregularitats en matèria laboral, per part de l’Ajuntament de València, i ha explicat que “L’Ajuntament va cedir de manera irregular 18 joves contractats amb fons de la Generalitat, a la Fundació Turisme València i la Fundació Pacte per l’ocupació, situació que després va revertir, destinant als joves a delegacions municipals en les quals en ocasions no han tingut ni ordinador ni unes funcions concretes”. “Ni proposant-li-ho es pot fer pitjor”, ha conclòs.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.