Ciutadans critica els inminentes cambios de Grezzi en l’EMT 

La EMT alarga por primera vez en verano la línea 29 hasta el Paseo Marítimo.
image-497239
Ciutadans critica els inminentes cambios de Grezzi en l’EMT 

Narciso Estellés: “entre intercanviadors, fusions de línies, llançadores elèctriques i talls de carrers no hi haurà qui s’aclare”

València, dissabte 18 de novembre de 2017. El regidor de Ciutadans (Cs) Narciso Estellés ha criticat els nous canvis de l’EMT que el regidor Grezzi està anunciat en diversos mitjans de comunicació.

El regidor de Ciutadans, Narciso Estellés ha declarat: “desde juliol de 2016, en dos anys es van a dur a terme tres reestructuracions de línies d’EMT. En tan poc període de temps és muy poco probable que s’assumisquen bé els canvis pels ciutadans. Grezzi porta als valencianos caos, confusió i nuevo lío”. “Entre intercanviadors, fusions de línies, llançadores elèctriques i talls de carrers no hi haurà qui s’aclare”, ha lamentat.

Estellés ha criticat que de “nou s’estiguen preparant canvis de línies sense comptar amb el consens veïnal i que l’oposició, i més sent conseller d’EMT, tampoco se m’ha informado Hay una absoluta falta de transparència per part de Grezzi i de la dirección d’EMT. Vam estar en l’últim consell anterior a què impugnem preguntant pels canvis de línies i no ens van donar cap informació. També per escrit he formulat preguntes respecte d’això, i no se’ns dóna cap detall dels canvis, i no obstant això pel que es llig està ya todo definit i concretado ha explicat”. 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.