Ciutadans (C´s) alerta sobre l’increment d’inseguretat i incivismo en el Cabanyal

València Notícies | Redacció.- La regidor de Ciutadans (C’s) María Dolores Jiménez ha alertat sobre l’increment d’inseguretat i incivismo en el Cabanyal i ha demanat que el tripartit adopte mesures “per a eradicar la situació de desemparament de molts menors en el Cabanyal, sobretot. en els carrers on estava prevista la prolongació”.

maria-dolores-jimenez
image-425754

“La situació generada ha arribat a límits que afecten molt els ciutadans. Greus problemes d’insalubritat, que també afecten els xiquets”, ha declarat la regidor de C’s. “El tripartit hauria d’adoptar mesures per a conéixer l’estat dels menors i saber si es troben en situació desemparament o la malnutrició”, ha explicat la regidor Jiménez.

D’altra banda, Jiménez ha alertat de que la seguretat es veu cada dia més minvada. “Es produïxen baralles, baralles, actes incívics i inclús baralles de galls, entre altres, amb total impunitat. Els veïns criden a la Policia, tant a la Policia Local com al Cos Nacional de la Policia (CNP) però no veuen resultats”, ha comentat la regidora.

La regidor María Jiménez lamenta la falta de resposta del tripartit a esta situació. “La qual cosa hi ha és una greu inseguretat entre els veïns. Este no és el que volem per al Cabanyal”, ha conclòs Jiménez.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.