Ciutadans (C´s) de València exigix millorar els accessos a la pedania d’El Palmar

València Noticies | Redacció.- El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Narciso Estellés, ha sol·licitat a l’àrea de Desenrotllament Urbà l’inici dels tràmits perquè la pedania d’El Palmar tinga una segona connexió amb la carretera Nazaret-Oliva a l’altura d’El Perellonet. L’objectiu de tal petició és millorar la seguretat i descongestionar l’intens tràfic que durant els caps de setmana es produïxen per les visites.

Narciso Estellés.
image-413844

 “Els veïns d’El Palmar ho han sol·licitat en distintes ocasions però fins ara no ha tingut els resultats esperats. Som conscients que això suposa fer unes obres en l’àrea de L’Albufera però els efectes poden ser mínims enfront de la millora de la seguretat viària i el benefici per a eixe nucli urbà serà major”, ha comentat el regidor Narciso Estellés. Una altra de les possibilitats per a descongestionar l’accés a El Palmar seria ampliar els tres ponts però el regidor Estellés descarta esta opció pel seu elevat cost.

 El portaveu de Ciutadans (C´s) , Fernando Giner, ha demanat explicacions al tripartit sobre la gestions realitzades en este últim any per a declarar la Romeria del Crist de la Salut d’El Palmar Festa d’Interés Turístic d’àmbit local. “Les gestions es van començar fa uns anys. Els veïns d’El Dinyar es mereixen una explicació del motiu del retard. La declaració millorarà encara més la imatge de la zona més emblemàtica de L’Albufera”, ha manifestat Fernando Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.