Ciutadans (C’s) denúncia que el tripartit es nega a facilitar documentació

València Notícies | Redacció.- La regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València, María Dolores Jiménez, ha denunciat que el tripartit “es nega a facilitar informació necessària per al correcte desenrotllament del treball del seu grupo”.

“Hi ha que recordar que els regidors de tots els grups tenim dret a conéixer la documentació, desenrotllament i información”, ha dit Jiménez referint-se a l’article 77 de la Llei Reguladora de Bases de Règim Local, al 128 de la Llei de Règim Local de la Comunitat Valenciana i a l’article 11 i 12 del Reglament Orgànic del Ple de l’Ajuntament de València.maria-dolores-jimenez

El passat mes de juliol Ciutadans va presentar una moció en comissió referida a la seguretat en l’Ajuntament. “Sandra Gómez es va comprometre a enviar-nos una documentació si retirava la moció, ja que deia que ja estava en marcha”, ha declarat la regidor de C’s. En concret, ha recordat Jiménez “el acord de la comissió, de data 21 de Julio, arreplegava que per part del Consistori o Regidora corresponent, es donaria compte a esta comissió d’estes mesures en el terme no superior a un mes a comptar de la seua tramitació en comisió”.

Sobre este assumpte la regidora de C’s ha recordat :”el passat mes de setembre al no rebre contestació vam tornar a sol·licitar-la a la nova responsable de la delegació Anaïs Menguzzato, però no vam tindre resposta- resposta. Esta circumstància es va repetir A l’Octubre i atés que incomplien amb el que establix l’acta de juliol, es va enviar nota interior el 28 Novembre, que segons el reglament ha de contestar en 48 hores, però en data de hui encara no hi ha contestat”.

“De continuar amb esta situació ens veurem obligats a prendre altres mesures, que passen per recórrer davant de la justícia. Preferim no arribar a este extrem perquè seria lamentable i es posaria a l’altura d’altres governs ja que en Les Corts, va succeir quelcom semblant i Compromís va recórrer a la justícia davant de la negativa a donar información”, ha explicat la regidora de C’s.

Per a concloure Maria Dolores Jiménez ha declarat: “este comportament del tripartit i en particular de la delegació de Seguretat Ciutadana és un exemple d’opacitat, no es pot gallejar de transparència quan es bota les normes per a impedir el treball de l’oposició”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.