Ciutadans (C’s) exigix al tripartit mesures urgents contra la degradació a Orriols

València Notícies | Redacció.- “Exigim mesures urgents contra la degradació a Orriols i una solució al forat de la vergonya. Fa molts anys que hi ha el problema, i els governs municipals s’han tret la foto i ningú està posant solució”, ha declarat el regidor de C’s, Narciso Estellés, sobre la delicada situació que viu el barri i sobre el tap urbanístic del Carrer Agustín Lara, cridat ‘agujero de la vergonya’ perquè els veïns van obrir un pas en el mur que separa l’esmentada carrer de l’Avinguda de la Constitució, on es troben part dels servicis del barri.

Estelles ha declarat: “portem 15 mesos des de l’inici de la legislatura i l’únic partit que ha presentat una moció sobre este tema ha sigut Ciutadans en la comissió d’urbanisme del mes d’octubre de 2015”. En la dita comissió, el regidor delegat de Desenrotllament Urbà es va comprometre a intentar donar una solució, “però que els números no eixien pel cost de les possibles expropiacions i la baixa edificabilitat prevista en el PGOU que feia que els propietaris interessats en el desenrotllament una unitat d’execució no es decidiesen”, ha explicat el regidor de C’s.narciso-estelles

El regidor Narciso Estellés ha dit que “el PSPV usa ara uns arguments que durant anys ja coneix perquè són els que els donaven a ells en anteriors governs”. Sobre este assumpte ha explicat que “el tema d’Orriols no és un tema que els números no isquen, sinó que estem davant d’un barri amb molts problemes importants per resoldre i amb voluntat política podria emportar-se a terme. En esta comissió d’urbanisme, hem tornat a preguntar per totes i cada una de les actuacions realitzades pel tripartit en tot este temps respecte al forat de la vergonya, exigint ja una solució definitiva”.

Sobre la situación general del barri d’Orriols, Narciso Estellés ha dit: “urgeix el pla integral per al barri. Instem al tripartit a posar límit a la situació crítica que viuen els veïns d’Orriols amb les ocupacions dels pisos dels bancs, amb els problemes de seguretat, de regeneració urbana i del teixit social. Cada dia que passa sense solució la situació es torna més límit”.

Per a concloure ha explicat que “en la pregunta realitzada per C´s en la comissió d’Urbanisme del mes passat sobre si s’han posat en marxa acords amb els bancs, el tripartit ens contesta que sí, a pesar que els veïns s’han continuat queixant recentment del problema”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.