Ciutadans demana explicacions al tripartisc per contractar grups afins a Compromís en els concerts de Vivers

València Noticies | Redacció.- En el Ple de l’Ajuntament de València, celebrat ahir, la regidor de Ciutadans (C’s), Amparo Picó, ha realitzat un prec en què ha exigit explicacions al tripartit per contractar grups afins a Compromís en els Concerts de Vivers.

Picó li ha recordat a Fuset que els diners que ell gestiona “és de tots els valencians i que cal fer bon ús d’ell”. Sobre este assumpte la regidor de C’s ha declarat que “la presència d’eixe grup musical en Vivers és un pagament per la col·laboració que el conjunt ha prestat a Compromís, com la de les Corts de 2011. Ja van incloure les seues cançons en la Batalla de Flores de l’any passat i ara els porten als concerts de Vivers”.

Amparo Picó.
image-378258

“Els favoritismes que ells denunciaven ara també els practiquen i s’escuden en que ho trien els promotors”, hi ha el dit Amparo Picó.

La regidora Picó ha volgut deixar ben clar que “açò no és un procés de censura de grups sinó de denunciar una situació. A mi com a valenciana no m’agrada el títol de la cançó i molt menys l’afirmació de Fuset al dir que València s’ha prostituït”.

Per a concloure, la regidora ha emplaçat a l’edil de Cultura Festiva a aclarir el cost de la Fira de Julio. “En la resposta que rebem ens va contestar XXXXX. Igual amb eixa resposta és que li agrada la sèrie Expedient X. Ens ha d’aclarir el cost”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.