Ciutadans denúncia la falta de manteniment de la comissaria de Policia Local del Marítim

València Notícies | Redacció.- La regidor de Ciutadans María Dolores Jiménez ha denunciat la falta de manteniment que patix la comissaria de Policia Local del Marítim. Després de realitzar una visita a les instal·lacions, l’edil ha manifestat: “La falta de manteniment està deteriorant progressivament algunes dependències”.María Dolores Jimenez.

Entre les deficiències trobades, ha explicat l’edil, hi ha dutxes espatlades, falta de revisió en la instal·lació elèctrica, presència de mosquits i panderoles i fins no tenen una porta d’emergència en condicoines. “Esta situació és preocupant i ha de solucionar-se”, ha manifestat Jiménez.

L’edil ha anunciat que tornarà a sol·licitar, en este cas en la pròxima comissió de Seguretat, una avaluació de riscos laborals de la comissaria. “Volem que conste per escrit la deficiències que patixen els professionals que treballen en la comissaria de Policia Local del Marítim i la llista de mesures correctores que es va a aplicar per a solucionar-les”, ha conclòs Jiménez.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.