Ciutadans denúncia la falta de manteniment de la comissaria de Policia Local del Marítim

València Notícies | Redacció.- La regidor de Ciutadans María Dolores Jiménez ha denunciat la falta de manteniment que patix la comissaria de Policia Local del Marítim. Després de realitzar una visita a les instal·lacions, l’edil ha manifestat: “La falta de manteniment està deteriorant progressivament algunes dependències”.María Dolores Jimenez.

Entre les deficiències trobades, ha explicat l’edil, hi ha dutxes espatlades, falta de revisió en la instal·lació elèctrica, presència de mosquits i panderoles i fins no tenen una porta d’emergència en condicoines. “Esta situació és preocupant i ha de solucionar-se”, ha manifestat Jiménez.

L’edil ha anunciat que tornarà a sol·licitar, en este cas en la pròxima comissió de Seguretat, una avaluació de riscos laborals de la comissaria. “Volem que conste per escrit la deficiències que patixen els professionals que treballen en la comissaria de Policia Local del Marítim i la llista de mesures correctores que es va a aplicar per a solucionar-les”, ha conclòs Jiménez.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.