Ciutadans denúncia les males condicions que patixen els bombers en el Parc Central

València Notícies | Redacció.- La regidora de ciutadans María Dolores Jiménez ha denunciat que, des de finals de setembre, els bombers que es troben en el Parc Central de Bombers no tenen aigua calenta per a dutxar-se. “La caldera es va avariar i encara no l’han arreglado”, ha denunciat Jiménez.

La regidora també ha criticat que s’han reubicat en el Parc Central als bombers que es trobaven en el Port de València, uns 35 en total comptant als submarinistes. Açò ha agreujat la situació, ja que “les instal·lacions del Parc Central no estan preparades per a tants bombers”. De la mateixa manera, per a la regidor, resulta incomprensible que el parc de l’Oest seguisca tancat després d’unes reparacions efectuades en el mateix.

maria-dolores-jimenez
image-428392

“Pese a tindre una instal·lació preparada per al seu ús, en el parc Central s’incorpora als bombers procedents del tancament del port”, ha lamentat Jiménez. Per a María Dolores Jiménez, estes circumstàncies demostren un “clar exemple de la descoordinació y falta de preocupació pels treballadors públics, que s’ha agreujat des que el tripartit governa i que s’arrossega des que l’anterior responsable Sandra Gómez va assumir les competències”.

En este sentit, des de Ciutadans es van a formular diverses preguntes a la regidor Anaïs Menguzzato perquè explique les propostes futures que té per al col·lectiu de professionals de la seua delegació, en concret bombers i policia, i sapiem quines són les polítiques que pensa implementar en esta regidoria. “Encara no sabem quina serà la política a desenrotllar, el projecte que la nova regidor té previst dur a terme en una delegació tan important com la de seguretat ciudadana”, ha dit Jiménez.

Ciutadans també sol·licitarà que es realitze un informe per part del servici de prevenció de les condicions de les instal·lacions del parc central de bombers en concret d’acord amb la normativa vigent i que donen compte del resultat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.